Положението по пътищата

От: Положението по пътищата

Когато Фандъкова се кандидатира за кмет НЕ беше неизвестна. Заемаше поста министър на образованието.

Което значи, че според теб е била известна с това, че е заемала този пост. Комсомолец.

Което значи, че според теб е била известна с това, че е заемала този пост.

Нима това, че е била мин на образованието я е правило по-малко известна? Естествено, че този пост я е правила по-известна (станала е по-известна от всякога). Спокойно може да се каже, че е получила най-много известност след като стана министър.

За някой хора може да е била известна с поста заместник-кмет на Столичната община по култура, образование, спорт и превенция на зависимости. За други е известна с това, че е учителка (примерно на учениците които е преподавала). На други е била известна като колежка - на учители с които е работила.
На мен и на милиони други е известна с поста мин. на образованието.

на @редрум - "предприемача", "интелигентния" и още куп лъжи не била известна със нищо (цитат: Сигурен съм, че никой от вас не я е чувал). Това, че ти не си я чувал, не означава, че и другите не са я чували. Спри се с това ИЗХВЪРЛЯНЕ защото вече ставаш смешен.
Малоумна работа...

Олигофрен, не знам кадрите на партията ви наизуст. Не ме и интересуват, защото това не са хора с лични качества, а поставени пионки. Аз хората ги "чувам" по това какво правят, а тя може да е била министър, заместник кмет или директор на водопад за 2 дни - е, съжалявам, че не я помня, след като няма с какво да я запомня. Днеска е тя, утре ще е друг кадър на партията.

Но цитатът, който си пуснал е показателен. Провал след провал, най-добрият кмет :lol:

Редовната опорна точка.

Я попрочети малко кой използва опорни точки... а за Герб къде стана въпрос , нали за кмета говорихме ? Колкото и да въртите кмета ще бъде преизбран. Пък вие ревете колко ви душа иска - заблудените сте малцинство.

Кмета не е ли издигнат от ГЕРБ ?

Останалите предложения за кмет са издигнати от други партии..... Тук след като кмета вече е работил един мандат е ясно , че ще се оценява по свършената работа. Ако софиянци не сме доволни от това което направи кмета ни - ще изберем друг. Ама повечето хора са доволни и я харесват.

От: От: Положението по пътищата

не знам кадрите на партията ви наизуст. Не ме и интересуват

ЗНАМ, но исках и да го видя написано от теб! Благодаря, че най-накрая го направи.

...сигурен бил.. вече казаното от теб няма никаква тежест и покритие...

Сигурен съм

Ау, че злобен партиен кадър. :lol:

Когато свършат аргументите, започват:

- обидите (цитат: "Олигофрен")
- безсмислените постове (като последния)

Аргументи аз съм изложил, твоите са се свеждат до "ама то няма по-добър".

твоите са се свеждат до "ама то няма по-добър".
и ти ще ги обориш като дадеш пример за по-добър (критериите ти бяха: - да не се е пробвал и - да не се е осирал). Лошото е, че не може да ги проверим скоро или дори никога.

Няма нужда да давам приемр за по-добър кмет. Важното е, че сегашният не става и не може да упражнява контрол. А това:

Лошото е, че не може да ги проверим скоро или дори никога.
Да, Фандъкова ще е кмет на София, доживот. :lol: Комсомолец си, чистокръвен чугун.

Да, Фандъкова ще е кмет на София, доживот. :lol:

Айде да не е до живот, но резултатите от изборите ще покажат, че и на тези няма алтернатива.

Айде да не е до живот, но резултатите от изборите ще покажат, че и на тези няма алтернатива.
Ако ББ позволи. Амин.

Popcorn6.gif

Te някои боклуци казват, че и тоя в Бургас бил много свестен щото бил строил много, ама не казват, че строят фирми на по 2 седмици турски пътищата.

Re: От: Положението по пътищата

Te някои боклуци казват, че и тоя в Бургас бил много свестен щото бил строил много, ама не казват, че строят фирми на по 2 седмици турски пътищата.

Бате, така е. Няма измъкване от далаверите, но има два изхода от тях - или нещо некачествено или някаква добра за обществеността придобивка, което е по-добре в тези случаи. :) То това са най-големите драми последно време - крадене и после кофти изпълнения. :) Но крадене и добро изпълнение е съвсем друго, а и някои го възприемат, че са си "платили добре" за добре свършената работа. :)

Горе