Линейка заседна на "зелените релси" на Руски паметник
Не, за това не е виновна кметицата, а слабоумни шофьор на линейката. ОБАЧЕ, свинщини стават, защото няма наказания за олигофрените. Според вас, как ще бъде наказан въпросния малоумник?
Типичната олигофрения. Не могат ли да го оправят? Интересно ми е дали на вандала е съставен акт и кой ще плати тая поразия.
А де. Ако сложат там една патрулка ще избият месечните разходи за един ден. Тотално безхаберие цари в тая държава.
Интересно ми е дали на вандала е съставен акт
Това е от линейката
Току що излъчиха в сутрешния блок на Нова видео от нашенска магистрала със същия сценарий, който описваш. Явно става въпрос за същия джигит.
Ти си слабоумен и те тресат някакви комплекси. Нали аз пуснах, че е от линейка бе. Пречи ли шофьорът на линейката да е вандал? Ти си завършен дебил, сериозно, потърси лекаска помощ. Разбира се, че вече сме преминали на следващия проблем с тревата, а той е че след като дебилният шофьор на линейката е издълбал коловози, никой не ги оправя. Това нормално ли е? И колко още искаш да коментираме дали тревата се е хванала или не? Кое не ти е ясно. Честно, малката ми дъщеря схваща по-бързо от теб.
2. Ако си спомняш, преди няколко седмици каза, че ще снимаш тревата. Още не си го направил - а мина на следващия проблем. Ще го оправят, ти искаш това да стане на секундата - все едно е животозастрашаващо... Всички знаем, че в момента преувеличаваш, защото не искаш да признаеш, че тревата е ПЕРФЕКТНА.
3. "Пречи ли шофьорът на линейката да е вандал?" - Да?!? Освен това не мисля, че е вандал. Просто не е съобразил или предвидил.
1. @Blinky също не те е разбрал, щом се е наложило да ти пояснява, че е от линейката. Не ме интересува какво си качвал и КРАЛ (защото снимките не са твоя собственост). В момента коментираме снимката която е качил @Blinky - ти също коментираш нея и Blinky специално за теб като на малоумен трябваше да ти пояснява, че е сниман проблема породен от линейката.