От: От: Помагат или пречат на малкия бизнес дискаунт сайтовете?
О бъди спокоен аз за себе си не съм притеснен и понеже съм в бизнеса вече 12 години имам достатъчно опит,бизнесът ми се е свивал и разширявал поне 5 пъти през годините и работя здраво стъпил на земята а някои като теб "финансисти" си мислят ,че знаят много ала май-е точно обратното.Аз не съм за забрана на тези сайтове а за това бизнесът да се научи как да ги ползва.
Ама то от финансист кво да искаш последната криза май името на вашето съсловие носи.
А когато създадеш бизнес и дадеш хляб на хората тогава ми се обади.А за навиците на покупка изобщо ама изобщо не си прав,променят се и то бързо като клиентите в нета са там именно за да намерят цената а качеството на услугите става все по-ниско!
Нещо проблем ли виде?!
Аз все още не мога ти разбера позицията съгласяваш се с мен че е инструмент за маркетиране, пък после нещо се пробваш ме оборваш и не намираш доводи и пускаш нападки
Това че бизнеса не е дорасъл не означава, че ще фалира точно от дискаунтърите. Те са един канал и нищо повече, как можеш да виждаш заплаха това, като в нета има огромни канали?!??!?!
Като чета какво си писал, искаш да ме убедиш мен и всички мой познати в бизнеса, че сме балъци че не виждаме заплахата от дискаунтърите ли? Или не виждаш какво ти пиша, то май е второто защото:
Аз не съм за забрана на тези сайтове а за това бизнесът да се научи как да ги ползва
Ти искаш ме убедиш в нещо което го писах 3 пъти, евала.
Еха сега трябва си ги мерим кой колко работа дал. Когато дискаунтърите променят навиците на търсенето и станат единствено важен фактор - по-важен от демографските, дохода, предпочитанията, инфлацията ми се обади.
Както с финансови така и с бизнес консултации се занимавам, така че прекалено добре знам нивото на бизнеса ни. А до кризата, виновни са ЦБ и държавните политики за забраняването на фалитите + сенчестото банкиране и масивната психоза че времата ще са толкова добри.
П.С. Дай ми някакво обективна въркза м/у дискаунтъра и фалита на дребния бизнес, защото всичко е тука дърпане на локуми и някви необосновани страхове. Ти се притесняваш от грабо, а целия бизнес го боготвори не мога те разбера честно!? А пък от 12 години си на пазара и нямаш страх - малко оксиморонно ми се вижда писанието ти.
Теб кое те притеснява че Грабо взима 40%? Че бизнеса не може си позволи 40%? Че вече всички хора отиват в магазините, само с една цел 50% намаление?!
Дай някаква теза да я дискутираме, до сега 5 човека ти каза че помагат и никаква връзка няма, това че някой е балък и не може се управлява бизнеса не го броим!