blackout8
Well-Known Member
@Боби, съжалявам за прекрсъването, като изключим това ти случайно, четеш ли какво пише в самият ти линк? Всички фактори на труда са общи ... само, че не са общи, а са на полит бюро и държавата като цяло.
Нали си програмист, дадох ти коректен пример към 21 век приведен от реалността на 20 век.
Ти ще работиш ли за 300 лв и да издържаш още 5 лешпери?
За теб апаратамента е едно но за всички на село земите е повече от апартамент!
Сега остава да ми кажеш, че не си чувал и за гражданството - велика коми идея?
Ще ми кажеш, че цялата тази икономическа неефективно не се е финансирала с огромен кредит, който не само вашите ами, ти и аз и нашите деца ще плащат?
Ще ми кажеш, че е нямало дефицитност на стоките?
Спри да правиш индукции които и децата от детската градина не правят - комунист не е равно на благодател, а чисто и просто крадец-убиец!
Сега много елементарно забрави за всичките по-горни въпроси - а си помисли, ще работиш ли за 300 лв и да издържат други 5-ма по 300 лв, като ти се ограничат редица права? Сега ще те разберем какъв си?
Нали си програмист, дадох ти коректен пример към 21 век приведен от реалността на 20 век.
Ти ще работиш ли за 300 лв и да издържаш още 5 лешпери?
За теб апаратамента е едно но за всички на село земите е повече от апартамент!
Сега остава да ми кажеш, че не си чувал и за гражданството - велика коми идея?
Ще ми кажеш, че цялата тази икономическа неефективно не се е финансирала с огромен кредит, който не само вашите ами, ти и аз и нашите деца ще плащат?
Ще ми кажеш, че е нямало дефицитност на стоките?
Спри да правиш индукции които и децата от детската градина не правят - комунист не е равно на благодател, а чисто и просто крадец-убиец!
Сега много елементарно забрави за всичките по-горни въпроси - а си помисли, ще работиш ли за 300 лв и да издържат други 5-ма по 300 лв, като ти се ограничат редица права? Сега ще те разберем какъв си?