Неказа нищо за горня ми пост затова ще напиаш пак.Пич защо пусна темата като ти сам си ибираш победителите?Според мене това беше ненужно,да прецакаш 1 да поощряваш други.Така незнам дали в следващото състезанеи или конкурс някои ще ти пише..ПЪРВО МЯСТО НОМЕР 8 - 20 лв
ВТОРО МЯСТО НОМЕР 10 - 15 лв
И ПОНЕЖЕ МЕ Е СРАМ ДА ДАМ САМО 5 ЛЕВА ЗА СТАРАНИЕТО НА УЧАСТНИЦИТЕ С ОСТАНАЛИТЕ 4 САЙТА
КЛАСИРАМ 2;4; 5; 7; НА ТРЕТО МЯСТО КАТО ВСЕ КИ ПОЛУЧАВА ПО 10 лв
нека ми пишат на лс за да уточним приемо предаването
в лс-то линк с рарче към сайта
и сметка в епей за получаване на наградата
само ще помоля първенеца да смени картинката в хедъра която е на апарат който незнам какъв е
да го ремахнем ил ида му дам друга картинка да сложи на негово място
съвземи се малко е шефе излагаш се, който плаща той поръчва музиката, било е така и винаги ще бъде. С какво се чувстваш прецакан, че не разбрах? Ей, Иво пак ме изпревариНеказа нищо за горня ми пост затова ще напиаш пак.Пич защо пусна темата като ти сам си ибираш победителите?Според мене това беше ненужно,да прецакаш 1 да поощряваш други.Така незнам дали в следващото състезанеи или конкурс някои ще ти пише..
нице защо пусна гласуването изобщо?7 и 10 имат по-малко гласове от 11 ама те печелят.Страхотно.Темата беше според мене беше само спамеркса ;Х
Ами хубаове ве аиде пуска тема най-добър банер прим награда 100лв правите ми 10 банер взимам си ги и казвам аиде нема да има награди щото нищо неми харесва :Х а ти си пуснал банер.Ще се чусвтваш ли репцакан?Предполагам не тебе такива работи нете притесняват :ХСпред мене тва дето направи автора е тъпо :Х
Ами хубаове ве аиде пуска тема най-добър банер прим награда 100лв правите ми 10 банер взимам си ги и казвам аиде нема да има награди щото нищо неми харесва :Х а ти си пуснал банер.Ще се чусвтваш ли репцакан?Предполагам не тебе такива работи нете притесняват :ХСпред мене тва дето направи автора е тъпо :Х
Не взе 10 лева пичаИ какво? Той избира победителите, взима сайтовете и им плаща. Къде е проблема?
Ами явно е така който е с най-мн приятели тои печели,и това че съм нов в форума означава ,че нетрябва да имам никакви шансове?Вярно е неси искал да се пускат смси ,но при положение ,че моито предложени еима с по 2-3-4 гласа отгоре за какво говори?ПОзнавам 2-3 от този форума,а мога да ти кажа че има потребители дето за тях са гласували замо неговите си хора ;Х.Кзваш никои не е ощетен,печелят 6 от 10което значи че 4 си тругват с к*р в **** ,вярно е това е състезание или печелиш или губиш но десега в този форум участвам в 3 састезания и само "Старите кучета в форума" взимат париците :Х Предлагам да сложите в логото на форума "Ако сте нов несе надяваите да спечелите нещо.НЯМА" или нещо такова.Неказвам че моето преложение беше мнмн добро но това,че печелят предложеня по-лоши от мойте ме навеждат на по-други мисли :ХПомогнете в избора за победители в съзтезанието! - Гласувайте в Анкетата.
ПОМОГНЕТЕ А НЕ ИЗБЕРЕТЕ това е заглавието нали
все пак вашите гласове ми повлияха много
за пример: аз щях да избера номер 10 за първенец а не номер 8 но при положение че има 34 гласа немога да кажа друго...
с това гласуване може да стане който има най-много приятели той да спечели
ВС ЕПАК НЕ СЪМ ВИ КАРАЛ ДА ПУСКАТЕ СМС-СИ НАЛИ
затова и давам повече награди за да няма недоволни така и тези които публиката избира и тези които аз съм харесал са наградени
имае награден фонд с 50% по голям от предвидения 20+15+40
За съжаление не понеже нямам ипей акаунт .Честито на победителите и на участвалите, @AMOUN успех с начинанието.
@Noke изкарах едно нескафе 3в1 от кафе автомат.
Нямаше "корупция" при гласуването....