Добре, така е и има на руски, аз просто превела в переводчике на българскиА може ли това всичкото да го дадете направо на руски? Може и като прикачен файл
Да, моя човек не разбира нищо от сайтове и той също не говори български добре... Съвсем не е ясно чрез преводач?А вашият човек, тук в България, запознат ли е в детайли с това което искате?
Дайте ми един имейл на лично съобщение ако искате. Утре ще ви пиша. Но най-удобно е среща с вашият познат, защото има много неща, които с вас, чрез преводача, няма как да направим.
А ми защо е разбираемо, че пишете.Абсолютно. Няма да стане така, знам го от опит. И въобще без лична среща "двама на един монитор" няма да се получат нещата. Щото "накрая връщат пари" на мен никак не ми харесва
Браво, развиваш се, хлапе. Човек се учи от грешките сиНе знам кой точно е крос, но ако по някаква причина си решил, че съм аз, то като гледам друга активност в темата няма Да не стане накрая, че само аз от толкоз разбирачи тук имам топки да се заема с този проект
Верно, че нямам някакъв много голям опит, има няма 50 сайта портфолио, но 100% мога да се справя с това, гаранция. Проблемът е, че с тази комуникация нищо няма да стане и по-добре изобщо да не си натирвам проблеми (накрая връщат пари ) на главата
Най-накрая може да не разбирам, защо вие два пъти повтори, че най-накрая се връщат париНе знам кой точно е крос, но ако по някаква причина си решил, че съм аз, то като гледам друга активност в темата няма Да не стане накрая, че само аз от толкоз разбирачи тук имам топки да се заема с този проект
Верно, че нямам някакъв много голям опит, има няма 50 сайта портфолио, но 100% мога да се справя с това, гаранция. Проблемът е, че с тази комуникация нищо няма да стане и по-добре изобщо да не си натирвам проблеми (накрая връщат пари ) на главата
Ако вие, наистина, че нещо може, ще б са писали ми в скайп. А вие тук да седите просто и се смее и упражняетесь в акълаНе знам кой точно е крос, но ако по някаква причина си решил, че съм аз, то като гледам друга активност в темата няма Да не стане накрая, че само аз от толкоз разбирачи тук имам топки да се заема с този проект
Ами, тъй като те са взимали парите, а не е направил нищо, дори регистрация не са направили, там не се работи нищо. А дизайн аз по принцип, отделно се плаща и категория на самата забивала. Тя не направи нито едно, желания функционаленНе смеятъся над вами, мъй смеемся над нашей нонсенс, нормалъной вот ето странное общество, здесъ
Деньги назад, когда не сделано должнъйм образом работатъ, ето ваши слова, и ето правилъно, в принципе.
Работа не может бъйтъ сделана правилъно, когда нет надлежащей коммуникации. В етой связи и в том, что мъй не можем общатъся на одном язъке, мъй не можем сделатъ работу правилъно.
Кроме того, дела делаются толъко через личнъе встречи, чтобъй статъ, как очиститъ все детали дизайне и функционалности, как ето понимается, и ето в нашем случае невозможно. Так что я лично не вижу возможностъ сделатъ что-то лучше, чем бъйло сделано до сих пор етого украинские коллеги