От: Помощ за избор на лаптоп
За да не отварям нова тема, ще Ви попитам направо тук. Оказа се, че имам спешна нужда от лаптоп, колкото и да не ги харесвам. Предстои ми пътуване след една седмица, което ще продължи около 2-3 месеца. Ще трябва да си закупя някакъв лаптоп от
нисък клас, колкото да мога да работя през това време. Досега съм имал само лаптоп само веднъж, преди доста време който се развали дори без сериозно натоварване (HP). Оттогава ги приемам по-скоро за детски играчки, отколкото за истински компютри.
Това, което ме интересува предимно е възможността
да работи нонстоп. Нямам особени претенции, относно марки, дизайни, характеристики и т.н. Освен това дисплеят да не е от най-малките, че положението отива към калкулатор. Та най-важното е
да не грее. Прочетох темата, но предложенията са насочени към малко по-горния клас. Също така ми стана ясно, че най-добре да се разровя из форума на laptop.bg, но в момента нямам толкова свободно време. Ако някой ден реша, че имам нужда от висок клас лаптоп, със сигурност ще го направя.
Ще се радвам, ако някой сподели опит с различните модели от нисък клас. Предполагам ще се спра на някой от следната
страница. Доколкото разбрах, трябва напълно да изключа AMD процесорите, като се има предвид, че греенето е основното ми изискване.
Също така, ще съм благодарен, ако ми препоръчате мобилен интернет. Това е следващият проблем.