glndrk
Well-Known Member
От: Помощ за създаването на сайт
Когато става въпрос за бизнес и нещо на което разчиташ да ти носи клиенти/проходи експериментите са нежелателни.
Намери някои професионалист/фирма която да ти го направи, оптимизира ако се налага и поддържа в за определен период от време...
Смятам, че дори и да дадете в началото единия ви месечен оборот за сайт, пак няма да сте на загуба, защото това не са пари хвърлени на вятъра е инвестиция, която ще ви се възвърне, като ви популяризира бизнеса...
Първо да благодаря на всички за отговорите! Значи да обясня малко за какво иде реч. Старческия дом, който се каним да отворим на пролет живот и здраве е частен(родителите ми се ангажираха с това). Възложена ми е задачата, защото няма кой друг да се заеме с тая част, поради причината, че нито майка ми, нито баща ми са на "Ти" с компютрите. Аз нямам намерение да го правя сам, знам че иска години опит програмиране(каквото все още нямам, но съм тръгнал по тоя път) и т.н. Исках съвет, как ще е най - добре да се процедира с изработването и поддръжката след това. Виждам го да е нещо по simple - малко снимки, малко текст, най - много 1-2 клипа да има.. Сайта ще е главно за информация и реклама на дома. Поздрави!
Когато става въпрос за бизнес и нещо на което разчиташ да ти носи клиенти/проходи експериментите са нежелателни.
Намери някои професионалист/фирма която да ти го направи, оптимизира ако се налага и поддържа в за определен период от време...
Смятам, че дори и да дадете в началото единия ви месечен оборот за сайт, пак няма да сте на загуба, защото това не са пари хвърлени на вятъра е инвестиция, която ще ви се възвърне, като ви популяризира бизнеса...