Вискяр Градинаров
Well-Known Member
От: Помощ за създаването на сайт
Вида на домейна не може да е причина за лошо класиране. Единствено лошо направена страница може да е причина за лошо класиране.
А това www не е ли отживелица? Кой още се мъчи да го пише?
ПП
Този домейн - мода.bg, е без сайт. Не мисля, че примера ти по-горе е коректен!
ППП
Единственото неудобство с домейн на кирилица е ако искаш да ползваш имейл към сайта. Поне аз не знам дали може да се напише адрес admin@вискяр.com.
Ами моя сайт се индексира повече от добре по думи, където съм направил страниците както трябва. Сега погледнах друга дума (не присъства в домейна) - 7 милиона резултата, на първа страница съм - при сайтове, които съдържат в домейна думата. 8)Моята. Домейн на кирилица можа да се използва само ако искаш нещо бързо да се популяризира и гугъл да го захапе, и пак не е много сигурно...(мога да дам доста примери, където стандартните домейни на латиница се доста по добре индексирани от домейн на кирилица (пример: мода.bg и moda.bg)
Иначе домейна е неизползваем. Няма кои да ти пише www.абв.bg да не говорим за www.старчески-дом.bg
Вида на домейна не може да е причина за лошо класиране. Единствено лошо направена страница може да е причина за лошо класиране.
А това www не е ли отживелица? Кой още се мъчи да го пише?
ПП
Този домейн - мода.bg, е без сайт. Не мисля, че примера ти по-горе е коректен!
ППП
Единственото неудобство с домейн на кирилица е ако искаш да ползваш имейл към сайта. Поне аз не знам дали може да се напише адрес admin@вискяр.com.