И аз гледам че само тойоти има в техномаркета и изглеждат добре.
А някой да е чувал за машина за тъкане на хавлиени кърпи?
:lol: :clap:
... аз че съм наивна наивна съм, но някак не мога да си те представя да седнеш и да шиеш пердета :lol:
Моля те, като си я напазаруваш изпрати едно селфи ... ей така, да ми напълниш душичката
Ка'й чесно?!купил съм 80 метра плат, крокодила е схванат, а не ми се занимава да се занимавам да обикалям и да търся кой да шие, предпочитам сам, да натрупам малко експириънс.
Не се занимавай с глупости - покани някоя да да дойде у вас да ти ги ушие.купил съм 80 метра плат, крокодила е схванат, а не ми се занимава да се занимавам да обикалям и да търся кой да шие, предпочитам сам, да натрупам малко експириънс.
Ка'й чесно?!
Имаj предвид, че ако ни пускаш по пързалката /освен ако не е водна/ доста напича и ако е метална доста ще ни пари на дупетата! Това е за 80 м да си купиш машина!
Това не е работа за лаици, независимо от това колко ще е яка машината - т.е. има много други неща, от които зависи едно перде да стане читаво- подгъви, от къде колко, да предвидиш как ще се закача - съответно за илици ли к'во беше и т.н.!!! Скоро си слагах блекаут пердета /пълно 100% затъмнение/ та малко се ошлайфах по въпроса!
Success!
Виж темата в бг-мама все пак: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=268305.0
Четох, да ги таковам в тъпите теми, 56 страници помия и кудкудякане.
купил съм 80 метра плат, крокодила е схванат, а не ми се занимава да се занимавам да обикалям и да търся кой да шие, предпочитам сам, да натрупам малко експириънс.
Значи работата е сериозна.
Да разбирам, че сега до половин-един час като не получиш други оферти освен тази за Тойотата, палиш колата и отиваш до Техномаркет в Бургас и си закупуваш една шевна машина. Това колко бензин е? Няма значение. Прибираш се и сядаш, развиваш осемдесетте метра плат и започваш да режеш и мериш. След което сядаш и... а , и конци да не забравиш да си купиш достатъчно. И така сядаш удобно и започваш да шиеш 80 метра плат ... по пет метра на ден - за 16 дни едни пердета ще си ушил. Наистина е уморително да си го представя, камо ли как си го причиняваш ... но пък ще си имаш шевна машина да си шиеш ризи и езичета на панталона.
Не беше ли написал скоро в една тема, че си човек, който не гледа цената на етикета? Ил си имаш любими панталон, а ризите вече ги шият много гейски? :-o
Т.е. няма да има набор и такива неща, а ще си е право като мрежа?!:shock: Тези с дограмите, дето продават комарници за прозорци, само как завиждат, а?! Бе ти що не каза от самото начало, че за голям комарник става дума?!!!! Че се хабим тук с колежката да ти даваме акъл за пердета?!!!8)Ебавате се нещо?
Работатата е за няколко часа, аз няма да шия абитуриентски рокли с финдифлюшки, а груби пердета за външен навес.
един подгъв отдолу , що годе средно крив и отгоре подгъв с отвор да минава въжето.
А някой да е чувал за машина за тъкане на хавлиени кърпи?
да, нарича се стан
Покажи ми, искам такъв за вкъщи, вечер да си го пусна и сутрин като стана да има 20 метра хавлия, шаренка.