От: Поредната тесла на правителството
Ебати три страници тема и още нито един от феновете на правителството не се е появил да ме пита, що биеме негрите
Нема страшно - идем да ви питам защо си биете негрите
Щото БСП няма нищо общо с мутрите в България и легализирания им застрахователен бизнес - не, не са ги създали те, ако това си мислите
И дупетати на тройната коалиция не крадат джипове и да искат после 20к евро откуп. И тъпата мутра Цецо не ги лови тия същите, та да се оплакват сега
Не не - ако си го мислите това, значи сте заблудени герберасти, дето не гледат Слави и RED колегията, че да знаят каква е истината
Яз съм ви казал бе - нема да се плашите, на следващите избори България ще е отново на БСП и ДПС.
Това сега беше някакво изключение веднъж на 20 години, избирателна активност 60% и затова друга партия взе властта. Ама червената пропаганда доста добре се представи тоя път и на следващите избори активността ще е наполовина и нещата пак ще си дойдат на мястото.
50% отчаяни хора, дето викат - всички са маскари и не гласуват
10% баби
20% турци
10% мъртви души в избирателните списъци, гласуващи пак за бсп и дпс
----------
и от другата страта
5-10% баламурници като мене да гласуват за Боко
5% за останалите партии
Та както се вижда от горния infographic - цялата врътка се крие в 50те % негласуващи - когато хората са отчаяни - управлява БСП и ДПС, ако пропагандата им изпущи работата и хората се амбицират да гласуват - управляват други. Ама тоя път добре се справиха и мое се сетите кой ще се завърне скоро
ПС: а само да кажа за оня пакта евро+ дето говорихме, че Боко ни вкарал с 6 млрд (даже и аз се съгласих
) - сега всички партии го подкрепят това, даже БСП и ДПС. Та вероятно статията, дето гледахме нещо не е била в час, щото иначе соца нямаше да пропущи тая възможност.