Щото зад Путин е Ротшийлд? Никой няма полза от унищожителна ядрена война. Обаче имат полза от разните му студени войни, щото там се правят добри парици.Путин защо още не е натиснал червения бутон, да си замине хамерика пък после за разтрел и тея в темата тук дето говорят глупости
Щото зад Путин е Ротшийлд? Никой няма полза от унищожителна ядрена война. Обаче имат полза от разните му студени войни, щото там се правят добри парици.
Темата е за ония с автомата до Софийския, а не за съвременна Русия.
Евроатлантически мърльо плюе по съветски паметник. Аз не виждам защо един българин би се обидил.Темата братле е за оня боклук дето плюе като луд и обижда наред. Сори, но този и това отношение не мога да го приема.
Евроатлантически мърльо плюе по съветски паметник. Аз не виждам защо един българин би се обидил.
Как можеш да сравняваш Шипка - БЪЛГАРСКИЯТ подвиг с паметник на армия, която ни е обявила война и ни е окупирала?Аз ти казах снощи защо братле, не може така просто както ти си солидарен с мен така и аз със теб така трябва и всички. Не може така да се опорочава всичко, те и по Шипка ще вземат да плюят скоро.
Как можеш да сравняваш Шипка - БЪЛГАРСКИЯТ подвиг с паметник на армия, която ни е обявила война и ни е окупирала?
Какви нацисти бе човек? :shock:
Ще ти намеря филма и ще го гледаш, казах ти братле. Просто не смогвам с всичко.
Филма кое сниман в България го знам
Между временно оня ден се навършиха 90 години от атентата в Църквата Света неделя.
Който няма смисъл да казвам как, кой и прочие го е планиран и извършил.
Около 200 жертви. Ясна връзка с Москва и ясна връзка с шефовете на БКП тогава.
https://www.google.bg/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0%D1%82%20%D0%B2%20%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B0%20%D0%BD%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D1%8F
Най-големият терористичен акт в Европа за 20 в. Да горят в ада.Между временно оня ден се навършиха 90 години от атентата в Църквата Света неделя.
Който няма смисъл да казвам как, кой и прочие го е планиран и извършил.
Около 200 жертви. Ясна връзка с Москва и ясна връзка с шефовете на БКП тогава.
https://www.google.bg/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0%D1%82%20%D0%B2%20%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B0%20%D0%BD%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D1%8F
Днешните духовници трябва да бъдат дадени на народен съдИ межувременно най-нагло минути преди да започне възпоминанието (19 ч), духовниците от храма си тръгнаха и заключиха вратите.