uni-web
Well-Known Member
От: Поредния мръзелив "Предприемач". Писна ми вече: sosnovini.bg
След обаждане, а уж беше казал, че ще свали всички матеряли от мен и нямало да копира повече. Поне от мен де.
След обаждане, а уж беше казал, че ще свали всички матеряли от мен и нямало да копира повече. Поне от мен де.
Не знам в кой момент, дали след като си пуснал темата или преди това, но след новината ти е поставил активен линк с Източник: spodeli.eu към твоята новина. Но по-скоро го е направил в последствие, защото към новината с турските фенове е поставил Източник: Sportal.bg , но без линк. Сега се разберете дали и Спортала краде от теб..
Гледам, че си описал в т. 2 според твоите правила, че нямат право да копират без изричното ти съгласие. Направи го т. 1. Може би обаче не им се набива на очи това кратко описание (Правила) и мисля трябва да го направиш "ПРАВИЛА ЗА ПОЛЗВАНЕ", така с големи букви. Освен репорт, може да сложиш допълнително скрипт за забрана на маркиране, копиране на текст. Така веднага, който посегне към това, първо ще се усети, че трябва да потърси някъде тия правила за ползване, ще му светне лампа, че щом е сложено това скрипче, сигурно собственика не желае да го копират. Въпреки, че който иска, ще види текста в сорс кода или с деактивираща добавка за скрипта на браузъра ще ти вземе текста със секунда повече време от сега. Но все пак ще засилиш вниманието преди да посегне ръката, а като отрадне - режеш.