screampays
Member
От: Поръчки от Sportsdirect
Не гледай само изгодното, а и качественото. Спротдиректа не са от най-качествените стоки.
Не гледай само изгодното, а и качественото. Спротдиректа не са от най-качествените стоки.
Имаш на предвид някой измислени марки които продават предполагам, ако е така съм съгласен взимал съм разпадащи се обувки на 1-ви месец, тениски боклуци, не забравяйте,че китайското не е пропуснало и АнглияНе гледай само изгодното, а и качественото. Спротдиректа не са от най-качествените стоки.
Имаш на предвид някой измислени марки които продават предполагам, ако е така съм съгласен взимал съм разпадащи се обувки на 1-ви месец, тениски боклуци, не забравяйте,че китайското не е пропуснало и Англия
В момента май ни един код не работи... иска ми доставка 12 и 50 паунда. Някой да има нов код ?С какво доставят като поръчаш директно от сайта? DHL ли? Има ли още работещи кодове? Сега и аз трябва да направя някоя поръчка, но се чудя да ползвам посредник или директно през сайта? Посредника ми обяснява 2лв. доставка до бг и 1 паунд = 2.6 лв + доставката на Еконт от Пловдив до моят град. Колко смятат курса на паунда като поръчваш директно през сайта? Най-вероятно е по-малко от 2.6, но колко точно?
Пратките от sportsdirect без посредник по пощата ли идват или с DHL?