Странникът
Well-Known Member
От: Почивен ден + Слънце = слаб адсенс
За сега съм свободен и бих се присъединил към подобно начинание.
За сега съм свободен и бих се присъединил към подобно начинание.
Ето една добра дестинация да си вдигнете малко адреналина:
Днес дъждец, налазват ли адсенсаДоказано е, че ако на вън вали трафика се покачва с 40%. Това беше цифрата, ако е слънчево времето де. Не да е студено и да завали, тогава може да са други %. Очаквайте лятото и по-малко.
За Adsensе-а ще кажат адсенсърите на локално ниво. Но като гледам активността на форума, определено има разлика от вчерашния слънчев ден.Днес дъждец, налазват ли адсенса
Децата ми бяха на 4 и 7 г, когато само четиримата, и жена ми, направихме 12 дневен преход на Пирин. Като ни срещнеше група туристи започваха големи ахкания по отношение на децата как ходели. Като им се нарадваха и се поогледаха, започваха новите ахкания - къде ни е групата, и вайкания - като разберяха, че нямаме група и сме сами.И аз се каня от 2 години да си направя един сървайвър ком-емине, ама ме притеснява това спане в гората през ноща...
А няма други идиоти които да се съгласят да тръгнат с мен
Неучастващите ще организираме онлайн поддръжка.Трябва си някакъв съпорт по пътя. Преди години имаше такова офф роад състезание по този маршрут.
Децата ми бяха на 4 и 7 г, когато само четиримата, и жена ми, направихме 12 дневен преход на Пирин. Като ни срещнеше група туристи започваха големи ахкания по отношение на децата как ходели. Като им се нарадваха и се поогледаха, започваха новите ахкания - къде ни е групата, и вайкания - като разберяха, че нямаме група и сме сами.
AMOUN-е, прехода Ком-Емине мъртъв ли е вече? Или търсиш по свободна програма? Нямам време, иначе това е една несбъдната мечта. Обичам много планините.
Неучастващите ще организираме онлайн поддръжка.
Аз пък ако не се приближа до комп с нет в рамките на 20 часа и се избеснява.как ще издържат без нет 10-12 дни, че аз 2 дни да няма и съм болна
КОМ - ЕМИНЕ
СЪРВАЙВЪР В БАЛКАНСКИ УСЛОВИЯ?
КРАЯ НА АПРИЛ -
ИМА ЛИ ЖЕЛАЕЩИ?
АКО ДА - АЙДЕ ДА СЕ УГОВАРЯМЕ,
С ЦЕЛ БЕЗОПАСНОСТ И ЗАБАВА, ТРЯБВА ДА СМЕ ПОНЕ 4-5 ЧОВЕКА?
Много е рано края на Април. Горе не е като в София. Ще умрем от студ, особено ако завали , а истинска планинска екипировка не ми се купува за 2-3к. Трябва да е по такова време, че нощем да не наближава нулата - тоест Юли, Август. Иначе то може и частично включване - само за отсечката Ехо-Козя стена-Добрила - например, тъкмо там се слиза лесно с лифта