Почина архимандрит Августин

От: Почина архимандрит Августин

Ами все някой трябва да започне да говори по въпроса. Заради такива като баба Гуси хората бягат от църквите. Аз лично исках да си кръстя детето в Троянския, но добре че не съм го направил, щото иначе трябваше да ходя там с брадвата. Ти как би се почувствал, ако вярваш в нещо и довериш тайнството в ръцете на такъв човек? Знаеш ли, че според библията такъв човек трябва да бъде убит с камъни?

Да ви припомня, че Дим Дуков, който не си крие наклонностите беше станал по едно време монах.:-o
Сегашната църква е пълна гротеска, нищо общо с ученото в учебниците.
Разберете го един път завинаги и не се впечатлявайте толкова, чак пък тема кой бил умрял във форум за предприемачи...:)

Виж, хомосексуалистите в църквата са голям проблем. Аз имам роднини свързани с тия среди и те с очите си са виждали разни свищнини. Наистина има гей мафия там и това не е случайно. После защо църквата била такава, ами тя е гнила отвътре. Няма как да съжалявам някой, който със сигурност е бил хомосексуалист, бъркал си е по дупките, а после е кръщавал малки дечица. Това ме отвращава и го намирам за адски скандално и противно.
щото само са гледали, за това се е стигнало до това положение, когато почнат да виждат, може и нещо да се оправи в тая...

От: От: Почина архимандрит Августин

Ами все някой трябва да започне да говори по въпроса. Заради такива като баба Гуси хората бягат от църквите. Аз лично исках да си кръстя детето в Троянския, но добре че не съм го направил, щото иначе трябваше да ходя там с брадвата. Ти как би се почувствал, ако вярваш в нещо и довериш тайнството в ръцете на такъв човек? Знаеш ли, че според библията такъв човек трябва да бъде убит с камъни?

И сега на къде си се насочил? троянски манастир го отписваме
откъде знаеш, че в другия няма да е същото положение?

ти няма как да разбереш, че е такъв ако някоя медия не използва случая за рейтинг
не ми казвай, че го правят за да променят неща..това твърдение е абсурдно!

Разберете го един път завинаги и не се впечатлявайте толкова, чак пък тема кой бил умрял във форум за предприемачи...:)

Има много общо с политиката, но ти май не схващаш. Разбирам, че където няма нещо за псевдо русофилстване ти си слаб, но все пак..?

И сега на къде си се насочил? троянски манастир го отписваме
откъде знаеш, че в другия няма да е същото положение?
Ще ползвам вътрешна информация :) Те ги знаят кои са.

http://gospodari.com/?go=video&p=detail&videoId=8996

http://gospodari.com/?go=video&p=detail&videoId=8987

Карбовски бил виновен, че отиде да го попита дали това е вярно, а той не знаеше какво да направи и се кри като мишка и бягаше. Там отидоха при друг йеромонах, който ги прие и говориха с него 10-тина минути.

Всички медии са на еднакво ниво - макс +/- 1

Още по-долно е да крадеш сензации от друга медия за да си правиш рейтинг :oops:

Карбовски говори за църквата още като беше в НОВА ТВ , от 5-6 години регулярно има репортажи за менте попове и прочие педерасти там. https://www.youtube.com/watch?v=_2ipX0NaHLs ето и какво не е излъчвал. +18
https://www.youtube.com/watch?v=5Ouuv37muFE ето и репортаж негов от 2012 в НОВА ТВ

Така че, по твоята линия да омаскариш телевизията и да вманиачаваш глупости, че искала да отдели хората от цървката - EPIC FAIL, сега като се усети - всички телевизии били еднакви. Е хубаво ама какво, да не показват такива неща ли? Карбовски е много прав - ВЪН ПЕДЕРАСТИТЕ ОТ ЦЪРКВАТА

Знам, че по Нова (господари на ефира) показаха записите за първи път. След това Тв7 открадна сензацията.
Но това не е толкова проблем.

Те НЕ направиха репортажа за да "помогнат" на църквата, а за да си правят рейтинг! За политическа ТВ каквато е ТВ7, това е недопустимо.

Виж, хомосексуалистите в църквата са голям проблем. Аз имам роднини свързани с тия среди и те с очите си са виждали разни свищнини. Наистина има гей мафия там и това не е случайно. После защо църквата била такава, ами тя е гнила отвътре. Няма как да съжалявам някой, който със сигурност е бил хомосексуалист, бъркал си е по дупките, а после е кръщавал малки дечица. Това ме отвращава и го намирам за адски скандално и противно.

Защо се бърка цялата църква с някои манастирски изцепки? Това ли е цялата църква?! И семейните попове - женени, с деца, и тях ли там слагаш?

От какъв зор - куртоазия или показност, трябва да се ходи в Троянския манастир за кръщене? Или да се отърка някой по местата на мутрите и богаташите?
Всеки мирянин си има черква по местоживеене - нормално и християнски правилно е там да правят семейните събития с голяма важност.
Дори не ми е хрумвало, когато си кръщавах децата, да ида на друго място, освен Моята черква.

Един от християнските добродетели е смирението и липсата на суетна показност.

Кръстен съм, но не съм вярващ. Обичам манастирите. Това е едно сакрално място, спокойно и отпускащо, дори да не вярваш усещаш колко незначителна прашинка си. Невероятно е. Мразя молове, градски центрове и панелки. И трябва да си останат чисти и свети, а не някакви гей дружинки и всякаква пасмина да се настанят вътре.

Горе