От: От: Почина Paul Walker..
@nortrant, какво ти е направил човека, че си го захапал така?
Ти кола имаш ли да те питам?
захапал съм начина на мислене на всички тези които са изкарали
клипа на първа позиция
п.п. имам кола. Но е далеч по-представителна от тази в клипа - направо жално ми става като гледам колко са щастливи от нещо толкова елементарно.
дано повече хора разберат, че колите във филма не са това което са в действителност
Paul Walker явно не е разбрал, че със един филм пилот не се става и че не може да нарушава всички закони (писани и
неписани)
п.п. тази случка трябва да ни накара да поразсъждаваме. А не да нападаме всеки който мисли малко по-различно с определения като - хейтър, злобар, тъпак и т.н.
защото това не оправя нещата..дори да съм такъв това вас не ви засяга.
Но всички ни засяга начина на мислене на всички за които този е ИДОЛ...всички които са издигнали клипа който е на първа позиция във вбокс.
Paul Walker снима филм в които се прави на такъв какъвто не е (той е актьор, а не пилот), има хора които не могат да разберат разликата и влизат във филми. "Живота" не си прави лоши шеги @biarro, а просто ни дава съвети..а ние дали ще извлечем полза от тях...
Paul Walker явно не е разбрал, че законите са за всички, той не е някакъв свръх-човек, сега ние имаме възможност да извлечем поука от неговия живот. А със клипа който цитирах не виждам да го правим.
Във вбокс са повече деца..да кажем повече от 50% от тези които са гласували за клипа до няколко години ще застанат до нас на пътя и ще застрашат моя живот..просто защото Paul Walker им е ИДОЛ.
Последното може да е малко крайно..но мисля вярно.
Вместо да тъжим за човек като този..вместо да тъжим (@monefff - ти правиш ли го? визирам емотикона в заглавието...би ли ми казал в какво се изразява твоята тъга? промени ли ти се начина на живот? как продължаваш да живееш? не беше ли това поредната новина? ако след година те попитам за датата, ще си я спомняш ли? Не? защо тогава го правите? защо се правите, че тъжите? това е актьор бе хора...човек нарушил закона и загинал..)
мен ме обвинявате, че се радвам - гарантирам ви, че не е така
все ми е тая за него защото не го познавам и не е направил нещо с което да ме впечатли...просто не сме създадени така, че да тъжим за всеки умрял (първо защото това е нормано) и второ защото няма да издържим на натоварването.
И аз ги четох тези неща, а това с "контрола" направо ме разби, но като се замислиш повечето хора си мислят, че на тях подобни неща не могат да се случат (било то нещо свързано със здравето, катастрофа или нещо друго). Освен това, той самия в интервю признава, че редовно го глобяват на пътя (при това с доста насмешка го казва). Имали са късмет, че не е имало пешеходци. Това ако беше станало при нас щяха да пометат сума народ с тази скорост. Лека им пръст, но няма как да ги съжалявам. Беше ми жал за Патрик Суейзи, когато почина от рак.
Дам..добре, че не е имало хора в периметър от тези самоубийци. Добре, че Господ ги прибра...сега има един(даже двама) престъпници по-малко..което за 7 милиарда човека е добре.