За твоята възраст е добре и повечко време да отделяшАз спа 8-9 часа, но все пак реших да гласувам за 8 часа .
Да така е. Зависи и от начина им на живот и ежедневието им.според мене при всеки е различно.познавам хора които се наспиват с 3-4 часа-има и такива кадето им трябва минимун 9-10 часа за да се наспят.четох аз някаде че задължително трябва да се спи поне 8 часа.при мене от 9 до 10 часа мах.рекорда ми е 14 часа
5-6-7 ч. Повече си е загуба на времеЗа мен нормата е 6-7 часа.
То това не е свързано със съня или каквото и да е друго. Просто си има различни типове хора. На някои мисълта им тече по-бавно, но за сметка на това могат да се задълбочат в анализа на даден проблем и да намерят решение, което не е по силите на бързаците. Обикновено гениалните физици, математици и изобретатели са били точно такива. Бързата работа е срам за майстора както се вика.То си му личи на човек колко спи, колк яде, и като цяло какво прави с живота си. Познавам хора, които спят по 10-12 часа и грам не изглеждат здравословно. Винаги са някакви отнесени, лениви, мързи ги да гледат. Не знам дали е така, но това виждам аз пред себе си. Ако не го виждате проследете го в говора им. Правят паузи (забележими) между думите; започват изречение и го дочършват с съвсем друго. И най-лошото е, че те си мислят, че ги разбиташ. а то не е така.