От: Правилно ли е в Мета тагът keywords...
искам да ви попитам за мета таговете, които се слагали, за да се намира по-добре сайта от търсачките
става въпрос за блог в blogspot
значи, аз намерих едни уроци, после намерих генератори за метатагове, писах, попълвах там поленцата, изкараха ми мета таговете, обаче в HTML на блога не ми ги приема, а пък нали се слaгали на точно определено място след head, мисля беше
ако може някой да ми каже точно къде се слагат
и още нещо, доколкото разбрах в метатага за ключовите думи мога да посоча до 3 думи. Обаче в моя блог има към 15 статии и всичките са на различна тематика. И незнам кои ключови думи да избера. Освен това ще добавям и други статии, които също са от най-различен характер, информационни
и незнам как се появява в гугъл блога ми, например за имам една статия за айлантус (вид дърво). По думата "айлантус" не излиза в гугъл, или ако излиза е много назад, обаче някакъв е намерил статията по думата "черница", която се споменава само един път в статията
друг пример,:: имам статия за легенда за Черно море. На нея са попаднали хора, търсещи почивки на Черно море
въобще много тъпо...как да насоча търсачката да ми изкарва статиите по същество, а не по някакви странични думи, които не са основни за смисъла на статията