Правописните грешки във форума!

От: Правописните грешки във форума!

Новите езикови реформи:
[video=youtube;FzV-jzkxLjA]http://www.youtube.com/watch?v=FzV-jzkxLjA[/video]

....

- ходещ по улиците, цитиращ шекспир на родния му език;
- носещ дантелените прашки на майка си;
- визмащ хапчета за самочувстие, я за пенис, я за мускули, я за дървене;
- облича се като изпаднало хипи, но нали е важно да сме ителегентни и да сме в доховен мир;
- обича след едно голямо да разправя колко е умен, докато оправят приятелката му в кенефа;
- харесва хомо изпълнение - ядене на кремвирш с майонеза пред група строителни работници;
- възмущава се от всичко, даже и от себе си като подпръчква;
- не търпи издънки, самолинчуването е част от репертоара тук;
- ходи с монокъл, лула и книга, не е изключено и червило.;
- знае че е роден да пръска мозък и семе;
- смее се леко схванато, но то с орворен чадър в областта на ануса няма как иначе да се смееш;
- отговаря на името candy ass;
- любимата му група е бекстриит бойс, н-синг и други такива анални блудници;
- харесва му хората да го питат но стоп сложни неща, като колко е корен 3ти от 3 000 000;
- ходи на опера, чаени партита, бой с възглавници с други себеподобн, оргии с животни;

.....
Искрено съ притесних като си представих житейския ти опит предвид тия асоциации де си си ги направил горе :(

Човек де се възмущава от тия неща е по-скоро над 27-30, родителите му са го обичали, получил е качествено образование (недостъпно за днешния тиняк - основно зарад времената, в които живеем), имал е възможност да се развие правилно и като цяло животът му е преминал далече от лайната по улицата. Включително и тва че е девствен отзаде.

Високата толерантност към неграмотните може да се оприличи на днешното отношение към гейовете. Преди 15 години и едните и другите бяха по-малко. Преди време беше нормално да се възмущаваш от хомосексуалистите. Сега - "Ах ох... Как мое си такъф неандерталец ве?! Как може такава нетолерантност в днешно време??? Няма значение мъж или жена обичаш, важно е ЛИБОФ да има!!!".

С неграмотните - същата работа. Да кажеш на някой че бил неграмотен - " Ааааа, УууууУ.... Къв си ти бе?".

Сяко нещо с времето си.
Аз лично предпочитам повече грамотни и с правилна ориентация хора около мене отколкото недоучили пе******и. Разни хора - разни идеали.

Обобщение:
Стандартите са паднали като цяло. Да си прост и да си педал вече не е толко осъдително колкото беше.

Колкото и да ми е неприятен Noke, ще трябва да се съглася тук с него. Егати късмета ...

Добрата писмена култура е признак на интелигентност и добро образование. За мен тя е въпрос на самоуважение.

Колкото и да ми е неприятен Noke, ще трябва да се съглася тук с него. Егати късмета ...
Глупости. Ясно е че ма обичаш :lol: .

В тоя ред на мисли (хяхя :) ) гледам че съм попрекалил
малко горе с коментарите по отношение на
различната сексуална ориентация. Не съм
чак толко хейтърски настроен към хората.

Предходното мнение ме предизвика с опита си да
прокара някакъв "мост" между грамотността и
хомосексуализма. Та и аз продължих темата.

Горе