$INeed$
Well-Known Member
От: Право на отговор
Айде, пак глупости ще четем. Вземете се разберете.
И ако ще слушаш Странника, проблема ти е много по-дълбок от това обвинение, повярвай ми.
Добре, какво предлагаш, за да спре това? Аз лично даже не мога да разбера какво се иска в задачата. Все си конкретизирай малко нещата и пиши. Почваш да ми минаваш в графа Далас.
Айде, пак глупости ще четем. Вземете се разберете.
Никът ти може да е обвинен, ама аз име не видях.Не пиша на лични в случая, защото съм обвинена в лъжа публично пред всички, а не на лични.
Ако ме бяха обвинили на лично, щях да искам обяснение на лично. Обвиняват ме публично - значи публично се надявам да получа разяснение.
И ако ще слушаш Странника, проблема ти е много по-дълбок от това обвинение, повярвай ми.
Така е баце, едните рекласират, другите им избиват гимийте. Няма как, така са устроени хората.Репутацията на един човек не са само шаренийките край псевдонима му в този форум.
Репутацията на един човек се мери и с труда му.
Но доста хора, вместо да отпускат на плажа или в планината, се хванали да разпускат в сериозна тема.
Предишната тема, наред с няколкото добри мнения в нея, е една гротеска на човешкото мислене. Сега я прочетох, понеже coolice я бе заключил, когато я видях. Кибици, ментори и спам - главната теза, която бе решена, не попречи на "творчеството" на доста хора.
Мерси за съветите.
Надявам се, хората, които взеха участие в предната тема и прочелите, написаното от Странника, както и Петя, която му се възхищава да вземат позиция по въпроса ми.
Добре, какво предлагаш, за да спре това? Аз лично даже не мога да разбера какво се иска в задачата. Все си конкретизирай малко нещата и пиши. Почваш да ми минаваш в графа Далас.