Ами аз ако искат ще го изместя в нова тема и върна постовете. Че позна да става интересно.По бавно търкай, че съм изтървал половината сеир тука![]()

Ами аз ако искат ще го изместя в нова тема и върна постовете. Че позна да става интересно.По бавно търкай, че съм изтървал половината сеир тука![]()
Единственото интересно - Станимир имаше някакъв meltdown.По бавно търкай, че съм изтървал половината сеир тука![]()
На Станимир и модерната и народната медицина не могат да му помогнат.......... сме тук сме събрали да си помагаме, а не да се излагаме един друг, нали?![]()
Актуална е, може да пращаш подробностите на ЛС.Ако все още е актуална темата, аз искам един бърз WP, на тия пари.
Мале къв толуп си станал, още малко и ще е стигнешНа Станимир и модерната и народната медицина не могат да му помогнат. За излагането също не си прав.... аз още не мога да се сетя кога сме работили с него, по чий сървър и защо съм се молил за 20 лв. Верно че не съм на 20, ама чак пък деменция.....
Коментирал съм беТебе некой да не те е инжектирал с "defer", че чак сега коментираш постове, дето Блинки ги изтри преди няколко деня?!![]()
Кой е тоя хайманов, няколко пъти го споменаваш но изобщо не ми идва идея кой е.ем, ако не съм черен и дебел хайманов и лузърка няма да има за какво да се захванат.
Предполагам варненската мутра, която преби половината форум в битието си на мистър Хайд. А когато е д-р Джекил ръководи супер ай-ти екипите на СГЕБ и дава акъл на Илон за това как се правят нещатаКой е тоя хайманов, няколко пъти го споменаваш но изобщо не ми идва идея кой е.
разбрахПредполагам варненската мутра, която преби половината форум в битието си на мистър Хайд. А когато е д-р Джекил ръководи супер ай-ти екипите на СГЕБ и дава акъл на Илон за това как се правят нещата![]()