Чул те оня горе, дано има хора с амбиции и желание за успех. Като цяло нямам нещо конкретно, може да шернаш форума като използваш главното URL. Не мисля, че има тема, която по специално би ги заинтересувала, за да се регнат. Освен нещо как направих първите си пари през интернет. Но като цяло може да разгледа секциите изцяло и да си хареса и нещо от пазара. Така, че може главното URL.Хората са много и над 80% са пълнолетни, но страницата не е с бизнес насоченост Ще шерна направо форума, все от 200 000 човека ще има някой, на който му се прави онлайн бизнес. Ще е добре примерно да се публикува нещо свързано с доходи, че от интернет могат да се изкарват пари, такава тема, за да могат хората да се заинтригуват. Ако няма, може да напишете, тъкмо докато си почивате неделно - защо аджеба някой да стане член на форума, какво ще спечели, могат ли да се изкарват пари от интернет и в тоя дух.
Типичен перничанин, как да му се разсърди човек :-oНа redrum за награда, че ми пуска реклама му шибнах червена репа. Ако има начин админите да коригират тази моя небрежност ще черпя, когато организираме една сбирка и се видим:beer:
Типичен перничанин, как да му се разсърди човек :-o
Пуснат е линка на ca$h.
Да, знам. Проблема не е от скоро. Въпросът е как да го направя с картинка, да взема да сложа в моя пост? Или? Но като цяло и пак няма да я захапе, не знам защо така. Удря доста сериозно по трафика, даже едно 70% от него. Ще го погледнем, но ако не стане, здраве да е. Като сме готови ще драснем тук. Ако не, ще предоставя друг линк.Blinky, нещо не може да хване никаква картинка, включително и логото на форума. Това не е добре и ще удари по трафика. Трябва да погледнете open graph таговете и да зададете изображение, което да хваща фейсбук при споделяне на нещо от форума. Няма ли картинка - удря по трафика. Така, че оправете го това и ще пусна линк, за сега се въздържам, защото няма да има желания ефект.