Темата беше пусната сериозно. Учудвам се защо бе окачествена като тролска. Весела или не? Все едно. 100+ онлай може да са едни и същи за 24 часа и тогава имаш само 100+ уникални. А ако 10+ са различни за 24 часа, тогава имаш 240+ уникални. Форумът не се продава и занапред се надяват собствениците на добро развитие? Прието и разбрано. Дано да са прави, макар че надали. Пожелава ме им успех.
Очакваме предложения за други подобни форуми и друг тип сайтове на имейл: chanev1998 @ yahoo.com /премахнете интервалите/. Цената може да варира между 10000 и 20000 лева, според зависи от качествата на форума или сайта. Интересуваме се най-вече от брой уникални посещения на месец, ПР, дата на регистрация, тематика. Останалото, което ни интересува ще проверим сами.
Предвид последния необоснован ban не възнамеряваме да отговаряме тук занапред.
Поздрави
15.08.2012
Цената може да варира между 10000 и 20000 лева, според зависи от качествата на форума или сайта. Интересуваме се най-вече от брой уникални посещения на месец, ПР, дата на регистрация, тематика.
Извинете за тъпото включване, но PR само за продажба на линкове ли е важен?
Интересно ми е защо човек, който ще купува проект за 10-20к, ще се интересува от ПР-а. Линкове ли ще продавате?
Форумът не се продава, но нека видим до къде ще стигне.
Blinky избуши основния принцип на маркетинга пред тези, които не вярват, че 2+2=5
strana, аз лесно доказвам, че 2+2 е = на 3.
Защо пиша това? Така, както 2+2 има няколко решения, така и всяко нещо е с презумпция за продаваемост. Колкото и да ти е свидно нещо (говорим за наистина свидно нещо), здравия разум надделява при подходяшо предложение.
Ако нямаше такова поведение, още щяхме да скачаме по клоните с помощта на 5-я крайник.
този форум се движи главно от сегашните собственици. Купуваш го, те разбира се спират да влагат усилия. Посещенията лека полека тръгват надолу. Това ще се случи. А за 10000 лв, би трябвало да изкарва по 1000 лв на месец според мен. Не го вярвам, защото това е след хостинг, поддръжка, и заплати на админите. Това, че те може да го правят в момента без пари е така, но като го купите ще трябва да плащате на някой за тяхната работа