Предложете някой добър сериал

Severance го хвалят много, но се опитах да го изгледам и лично на мен не ми допадна. Така че пробваш и решаваш, ако ти харесва продължаваш да гледаш, ако ли не - в кофата.

Не знам дали сте гледали, то съвсем наскоро приключи 2-ри сезон на Silo. Страхотен сериал! Дори сега ще снимат 3-ти и 4-ти сезон на калъп, за да завършат историята от книгите.

Severance го хвалят много, но се опитах да го изгледам и лично на мен не ми допадна. Така че пробваш и решаваш, ако ти харесва продължаваш да гледаш, ако ли не - в кофата.

Не знам дали сте гледали, то съвсем наскоро приключи 2-ри сезон на Silo. Страхотен сериал! Дори сега ще снимат 3-ти и 4-ти сезон на калъп, за да завършат историята от книгите.
Silo си го гледам, но ми е като Snowpiercer :)

Силоза е лудница. Чакам и Fallout втория сезон. А от скука гледам отново For All Mankind старите сезони докато излезе последния.

Тъпичко е нещо 😬
Абе не беше лош сериала ама дублажа е отвратителен и го намразих още от началото. Иначе има моменти. Последните два сезона нещо ги омешаха с друг сериал Селцето. Гледайте го той е много добър. Една от личностите на Агустин е там като Хуан Хосе Солер те така направиха връзката с двата сериала.

Абе къде мога да гледам Twin Peaks? Ама стария, новия е боза.
Знаеш къде сайта почва с З има всички епизоди и сезони. Умря Линч и всички се сетиха...

Някой гледал ли е Severance?
В списъка ми е. Последно гледах The Tattooist of Auschwitz. Доста ми хареса. Чел съм и книгата. Препоръчвам.

P.S. Към книгата има и още две (общо са 3 преплетени истории - Татуировчикът на Аушвиц, Пътят на Силка и Три сестри).

Знаеш къде сайта почва с З има всички епизоди и сезони. Умря Линч и всички се сетиха...
Щеше ми се някъде, по някоя платформа, а не торенти. Но, ако няма друг начин, явно и това ще е опция. :)
Не е заради смъртта му. По-скоро наскоро попаднах на мелодията, явно покрай събитието, и ме обзе носталгия. ;)

Щеше ми се някъде, по някоя платформа, а не торенти. Но, ако няма друг начин, явно и това ще е опция. :)
Не е заради смъртта му. По-скоро наскоро попаднах на мелодията, явно покрай събитието, и ме обзе носталгия. ;)
По-добро от торента няма. Не го мисли, преживява се срама от пиратството ;) Дори ти става яко още на първия мб 🤣

По-добро от торента няма. Не го мисли, преживява се срама от пиратството ;) Дори ти става яко още на първия мб 🤣
Аз по-скоро за удобство. Иначе да, няма го в Нетфликс. :) Май май ще бера срама. :)

Горе