StefanIvanov
New Member
От: Предприемача се ражда или предприемач ставаш... ? АНКЕТА
Между другото, няма да е лошо да се научиш къде се използва буквата "й", защото я ползваш на доста грешни места. Казвам го като съвет, не като заяждане, защото си е дразнещо за повечето грамотни хора.
Ок, всички сме равни и който се труди повече става по-добър. Талант не съществува и абсолютно всички хора се раждат еднакви Вярвай го, щом така ти харесва повече и щом това нещо те кара да се чувстваш по-добре. Аз повече няма да споря, защото е безсмислено, всеки има свое собствено мнение и поглед върху живота и всеки е изградил своя преценка за нещата.Според мен слепия си ти след като не можеш да разбереш това което ти пиша. Обясних ти за пеенето как стават нещата. Това не са мой измишльотини а проучвания и изследвания който се разбират и вярват от много хора. Примера който ми даваш е един свършен факт, но каква е причината да се стигне до там теб не те интересува, защото е по-лесно. По-лесно е да ми кажеш как НЕ СТАВА, от колкото да помислиш как може да стане!
Между другото, няма да е лошо да се научиш къде се използва буквата "й", защото я ползваш на доста грешни места. Казвам го като съвет, не като заяждане, защото си е дразнещо за повечето грамотни хора.