Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Очевидното, че е противен никой не отрича. Но пък е известен. А покрай него и градът ви. Кой друг така е прославял Велико Търново?
Някой интересен от там?
В смисъл, ако някой така не знае от къде си и те пита, това ли е единственото с което да се свърже Велико Търново?
Царевец, Арбанаси не са ли по-асоциативни?

Все тая. Всъщност не ме интересува.
Много поздрави на чичо Илко. Държат един завод ... Кармелита ли беше! 8) ей питай там за колко ще опаковат 20К вафли :-o

От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

Ще се окаже и по полезен от БГ Мама:lol:

Ееее, там направо конските витамини щяха да и препоръчат !... чела съм аз, чела съъъм бг-мама !

В България най-лесно се става известен с простотия, за огромно съжаление

Re: От: Предприемачеко разпускане!

С противняци като Пищова не се засичам, но сина му е съвсем различен. Срамува се от баща си.

Срамува се ама няма питон кът баща си...
Не ми ги фали там селските еснафи по търновско.
Те селяните го превзеха преди 60 години...
А преди това бееш град слънце ей...Още помня на чаршията у събота кат извадят захарнити питлета и памука... кеф
Сега само мекат, той и бинки искаше там да ходи... да не сте рода нещо?

А познааш ли Кольо с големия?

А преди това бееш град слънце ей...Още помня на чаршията у събота кат извадят захарнити питлета и памука... кеф

Помниш колко хубав е бил, преди да го превземат селяните преди 60 години ????????????? Амуне, ти верно си дъртанян...

Ееее, там направо конските витамини щяха да и препоръчат !... чела съм аз, чела съъъм бг-мама !

О, да - темите за тривитаминола бяха едни от първите, които следях страстно. Ама не се сетих да третирам и мустака. За толкова години сигурно вече щях да го сплитам на плитка.

О, да - темите за тривитаминола бяха едни от първите, които следях страстно. Ама не се сетих да третирам и мустака. За толкова години сигурно вече щях да го сплитам на плитка.
Че можеше и катинарче да си пуснеш даже - с какво си по-долу от Ники Кънчев, я ?

Re: От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

Бах тъз страст...

Ти пък големия софиянец. Всички си отивате по празниците по родните села:lol:

Re: От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

Ти пък големия софиянец. Всички си отивате по празниците по родните села:lol:

Ами аз си нямам родно село, но ми омръзна да слушам такива неща и сега ми е хоби да си купувам къщи по селата, за да има и аз къде да си ходя по празниците :)
даже и във Ветринци си купих една, знаеш го къде е щом си ут Вилику Търнуву :)

От: Re: От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

Ами аз си нямам родно село, но ми омръзна да слушам такива неща и сега ми е хоби да си купувам къщи по селата, за да има и аз къде да си ходя по празниците :)
даже и във Ветринци си купих една, знаеш го къде е щом си ут Вилику Търнуву :)

За твое съжаление знам къде е Ветринци, но няма да ти дойда на гости, защото ще ме накараш да ти прекопая двора:oops:

Re: От: Re: От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

За твое съжаление знам къде е Ветринци, но няма да ти дойда на гости, защото ще ме накараш да ти прекопая двора:oops:

На двора има морава, но ми трябва някой да ми обрули орехите... :)
Имам слабост към търновлийки.
фетиш сте ми

Нещо си се объркал, орехи сега няма, есента си намери кой да ги обрули. Нали писаха, че си дъртанян, помниш от преди 60 години, но за орехите си забравил. Да ти пратя Гинко Билоба за памет :lol:

Re: От: Предприемачеко разпускане!

Нещо си се объркал, орехи сега няма, есента си намери кой да ги обрули. Нали писаха, че си дъртанян, помниш от преди 60 години, но за орехите си забравил. Да ти пратя Гинко Билоба за памет :lol:

Н сме уточнявали датата за бруленето, да не си на зор? :
Аз там ще дойда есенеска, лятото имам кой да ми ги брули малко по на юг :)

Ухаааа пак, сте я разхванали без мени на де? :D

Н сме уточнявали датата за бруленето, да не си на зор? :
Аз там ще дойда есенеска, лятото имам кой да ми ги брули малко по на юг :)

Не съм на зор. Можеш да си легнеш спокоен за мен

Ъ, стоя, чудя се тука на един код, ама го зацепвам за утре, нещо ми изтрещя нервите :D
Като стоиш в темите на кретените така става:D

Горе