Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Представям си как с две марули лъскаш мебелите :D:lol:

А с пресен лук ароматизира, помещението след полиране.

И на мен форума се бъгна и отидох в Замунда да търся някой филм, но нищо не намерих :cry:

Какво обичаш да гледаш, че съм голям киноман ? Ако търсиш нещо забавно, последно се смях на Walk of shame

Иначе съм добре nandibandi. Благодаря,че попита. Питаш за Пищова, защото ти се хапват кебапчета мебапчета :lol:
Не, Бластера всяка вечер ме храни със шпек, достатъчно ми е. Просто много го харесвам тоя мил и интелигентен човек и ми е на грижа, дали се е оправил ?

Какво обичаш да гледаш, че съм голям киноман ? Ако търсиш нещо забавно, последно се смях на Walk of shame

Не обичам фантастика и ужаси. По едно време се бях отдала на руски филми - съвременни и си заслужаваха гледането

Не обичам фантастика и ужаси. По едно време се бях отдала на руски филми - съвременни и си заслужаваха гледането

Фантастика, мога да гледам с голям зор, но ужаси - никога. Аз в главата си имам постоянна прожекция на филми от жанра.:lol:

Сок от морков взех, ама на вън е некакъв малък ужас - реших да ида с колата, че много далече (500м) ама се стакнах в трафика та 45 мин да се ева в главата.

Гледат ми се филми, ама нема време от спамене и работа!

Сок от морков взех, ама на вън е некакъв малък ужас - реших да ида с колата, че много далече (500м) ама се стакнах в трафика та 45 мин да се ева в главата.

Гледат ми се филми, ама нема време от спамене и работа!

Цели 500м. брей. Що не си взе самолетен билет до там. Виж го тоя филм наистина. Старичък е, но е страхотен, имал и втора част - днес научих. Изобщо днес ме подсетиха за тоя филм и пак си го свалих да го гледам, като намеря време.

Тряя да видя как да го дръпна, че тук замунди-мамунди са блокирани и не пускат мляко

сега ще ти го намеря някъде..

Хахах, толко ми акъла

Заповядай, само не погледнах дали има сийд, дано
Има четирима, дано се свали скоро.

Последно редактирано от модератор:

Заповядай, само не погледнах дали има сийд, дано:

ти голям хакер се извъди, аз съм малко босичък с тия технологии

Последно редактирано от модератор:

Къде се покрихте? Сигурно сте се разработили

Дойдоха ми гости, като си идат, ще дойда.

Ходих за подарък и на изхода на магазина с армагана у ръка се сблъсках с рожденника.
Баси издънката :rolleyes:

Ок. забавлявай се!

Отидоха си така внезапно, както и дойдоха. Дали да не взема да поработя, а ?

Ходих за подарък и на изхода на магазина с армагана у ръка се сблъсках с рожденника.
Баси издънката :rolleyes:

Е, така поне ще е спокоен, че ще има подарък. Ти нали го беше опковал ? Няма да знае какво е.

Тряя да видя как да го дръпна, че тук замунди-мамунди са блокирани и не пускат мляко

От Арена не можеш ли да теглиш?

Е, така поне ще е спокоен, че ще има подарък. Ти нали го беше опковал ? Няма да знае какво е.
Тц не беше опакован :) ама вече го връчих де.

Горе