Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Привет и наздраве, аз съм на кафе с мед - за огромно мое съжаление :cry:

П.С. скоро не е имало женско селфи, така че време е мили дами, пък и е събота вечер - треа да има матрял!

Оооо Мите, наспа ли се ? Как спа, спокойно ли, че се притесних, че те стресирах, преди да легнеш, пък пропуснах да предложа да дойда да ''та кундя'' - Бластера каза, че лекувало стрес.

Хайде бе Лили, дай едно в цял ръст - може и в гръб - половината форум го чака, другата половина чака Нанди......

Някой път, ако се видим на живо със съфорумците, ще могат да ме отгледат и отпред, и отзад :)

О, Мите, как спа? :)

Трябва мъжете като джентлемени да повлекат крак, че ние се засрамихме с тия селфита :)

Благодаря, добре -можеше и още, но уви Няма Време :)

, кунденето е за малки дица

Иииии, аз таман предложих на Митето тая педиатрична процедура.:-o

Щом е за деца тва не го ща, скъпа нещо за възрастни няма ли?

Чакай, че сега пък аз се стресирАх, от тая груба грешка - ще трябва да ми лееш куршум.

За Шерилин Фен съм чувала, че на кастинга на Туин Пийкс трябвало да върже една... май успяла...

Не вЕрвам да е успяла наистина. Може пък Бластера да я е научил..

Чакай, че сега пък аз се стресирАх, от тая груба грешка - ще трябва да ми лееш куршум.

Ще го налеем, щом е за възрастни - само нема да се плашиш

За Шерилин Фен съм чувала, че на кастинга на Туин Пийкс трябвало да върже една... май успяла...

Няма да се учудя, тя в началото снимаше интересни роли - може да и се отдава на жената

Нандинце, що така правиш сега, аз ще цивря цяла нощ :(

[video=youtube;iu0AFGW0enE]https://www.youtube.com/watch?v=iu0AFGW0enE[/video]

Не вЕрвам да е успяла наистина. Може пък Бластера да я е научил..

Амъ то за сичко са иска опит аз зако имам толкоз дипломи и таъпии щото одя на кунрфиренции и спицялизация и за туй съм тясен спецялис

Амъ то за сичко са иска опит аз зако имам толкоз дипломи и таъпии щото одя на кунфиренции и спицялизация и за туй съм тясен спецялис

Аз забравих да те питам за млеконадоя - разкажи.

Ще го налеем, щом е за възрастни - само нема да се плашиш

Само с тоя ''шум'' накрая не знам как ще се разберем, че ми влезе вода в ухото и недочувам малко..

Амъ то за сичко са иска опит аз зако имам толкоз дипломи и таъпии щото одя на кунрфиренции и спицялизация и за туй съм тясен спецялис

То сигурно е много тясно на тия конфиренции, щом си станал хем тясен, хем спициалист ?

Нандинце, що така правиш сега, аз ще цивря цяла нощ :(

Кво та напраих, бе Уни, та ши ривеш ? Га яде шоколадите на сърчица ни рива ?

Горе