Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Монеф, теб и в спама те избива на бизнес обаче :)

Как да му кажем, че тука само селфита си менкаме, линкове - не.

Аз, го надух ама нали гледаш само лилито и монеф се появиха :D
Абе на тебе за тва ти подаряват бонбони Милка на сърчица..:lol: Айде, надувай го, поне мъжете ще дойдат.

Аз, го надух ама нали гледаш само лилито и монеф се появиха :D

Ще чакаме и Светлето да пусне нещо свежо, тя ги умее.. Че като дойде тясния професор по млеконадой ще стане страшно.

И, верно, сега се сетих, като каза селфита - бластерът сигурно се е гътнал и затова не влиза :)

Аааа, много ви се смях сутринта, като ви четох ! Кво викаш, хареса ти селфиту, а ?

Бластеро ли :D
Ще чакаме и Светлето да пусне нещо свежо, тя ги умее.. Че като дойде тясния професор по млеконадой ще стане страшно.

От: От: Предприемачеко разпускане!

Аз си пускам да гледам новата серия на играта на троновете :)

Аааа, много ви се смях сутринта, като ви четох ! Кво викаш, хареса ти селфиту, а ?

О, толкоз много го хареса, че със сълзи на очите ме помоли да не му пращам вече селфита :)

О, толкоз много го хареса, че със сълзи на очите ме помоли да не му пращам вече селфита :)

Ама много сладко си шепнехте и се оглеждахте да не дойде някой да ви види:lol:

Аз си пускам да гледам новата серия на играта на троновете :)

Аз на тва само първия сезон му гледах и установих, че едно 80-90% съм гледала с периферното зрение, докато мине поредното клане.

Ама много сладко си шепнехте и се оглеждахте да не дойде някой да ви види:lol:

Ами, той се надяваше на нещо еротично явно, ама аз го изненадах с къс пас. Вие толкова рано си легнахте, че нямаше с кого да си шепнем, освен помежду си :)

Ами, той се надяваше на нещо еротично явно, ама аз го изненадах с къс пас. Вие толкова рано си легнахте, че нямаше с кого да си шепнем, освен помежду си :)

С кво го изненада ? .. на къс пас.:)

Как коля заек :) Вече препариран.

Колко си жестокаааа ! И му сломи нежната душа, а ? Много обичам зайчета, ще ти пусна тва на племенницата ми, беше зло куче, ама много красив.

Колко си жестокаааа ! И му сломи нежната душа, а ? Много обичам зайчета, ще ти пусна тва на племенницата ми, беше зло куче, ама много красив.

И аз ги обичам - на фурна :)

Е, ся ме ядосА !

Ахаха, бъзнах те :) Има разлика все пак между декоративни зайчета и такива, гледани за ядене :)

Знам, че се бъзикаш, ама на мен са ми еднакво милички..както и да е.
Викам да си спретнем един женски бой, че голяма скука тая вечер - кво ше кажеш ?

Горе