Предприемачеко разпускане!

От: От: Предприемачеко разпускане!

Знам, че се бъзикаш, ама на мен са ми еднакво милички..както и да е.
Викам да си спретнем един женски бой, че голяма скука тая вечер - кво ше кажеш ?

Съквартирантът ми имаше зайче, аз много го гледах, така че и аз ги харесвам декоративните :) Няма да е лошо наистина да се побием :) Ама дано се появи и трета кандидатка за кеч :)

От: Предприемачеко разпускане!

Дам, много са мили като гледат жално от фурната :-o

Дам, много са мили като гледат жално от фурната :-o

Ше ти отнеса главата, бе келеш ! Мали как ще те бия момченцеееее ! Ще ядеш сокчета със сламка после.Абе и двамата ще ви размятам с Лили след малко.

Съмнява ме да е фотошоп, има доста примери..
Виж файлът 10111

Верно са грамадни добичета зайковците. Сладки са, обаче тия много смърдят.

Помня, помня аз :)
Нанди филма е супер, ама явно не обичаш такива тематики. Пък тази серия е ненормална много екшън има :)
Ай , че съм някъде към половината само минах да ви нагледам :p
Не знам дали се сеща унито, ама ме моли да си връщам аватара, бях го сменил за малко... Съжалих го, да не сънува кошмари :D

Верно са грамадни добичета зайковците. Сладки са, обаче тия много смърдят.

Тия огромните са ми отвратителни. Даже и за ядене. Все ще имам чувството, че съм яла нещо, расло в околностите на Припят.

Помня, помня аз :)
Нанди филма е супер, ама явно не обичаш такива тематики. Пък тази серия е ненормална много екшън има :)
Ай , че съм някъде към половината само минах да ви нагледам :p

Ми харесва ми, като история, ма по-скоро на тва бих му прочела книгата, отколкото да мижа, докато чуя, че са се поукротили малко. Най-големия кошмар ми беше джуджето в кулата над пропастта - как се търкаляше, докато спеше и аха да падне..

Тия огромните са ми отвратителни. Даже и за ядене. Все ще имам чувството, че съм яла нещо, расло в околностите на Припят.

Ама и ти верно си просиш боя ! Е, ся ше видиш..boi.jpg

Ама и ти верно си просиш боя ! Е, ся ше видиш..

Е, защо - просто казах, че подобен мутирал заек не бих хапнала, а не ми изглежда и достатъчно симпатичен за домашен любимец :)

Бластера и Лили? :)
nGL16h8Oxqw.jpg

Бластера и Лили? :)
nGL16h8Oxqw.jpg

Винаги съм си представяла Бластера облечен с такова косумчЕ - в най-еротичните си фантазии.:lol:

Туй нещо ми се губи, ама от възрастта ще да е.

А, Рим гледала ли си го и той голяма лудница.
В интерес на истината HBO правят много добри неща :)

Ми харесва ми, като история, ма по-скоро на тва бих му прочела книгата, отколкото да мижа, докато чуя, че са се поукротили малко. Най-големия кошмар ми беше джуджето в кулата над пропастта - как се търкаляше, докато спеше и аха да падне..

Ако беше пратила селфи на мен, можеше това да сме ние.. :wink:

Горе