Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

То и сложно моа та препитам ама пак ши стигнем до въпроса

Хи-хи, момченце,не на Кака ти тези- акцента е на "препиташ" като бързо и безаварийно. За сложното го остави някоя с добра зестра да го оцени :twisted:

Когато спим- пак спите. Когато не спим- що не спите? Няма угодия. Ти що не спиш? Цял ден си "копал" и сега с тая бира ... кога почиваш?

Аз таквиз сикретарки търся дет не спат

Хи-хи, момченце,не на Кака ти тези- акцента е на "препиташ" като бързо и безаварийно. За сложното го остави някоя с добра зестра да го оцени :twisted:

Е щом имаш и гъдел може да стане работата

Аз таквиз сикретарки търся дет не спат

Абе ... аз кога написах, че съм "секретарка"? Ти да не си телепат? Тъкмо днес исках да споделя разни неща за тази прекрасна професия, но си викам пак ще ми завидят. Но е много яко да си секретарка. По-важна и от жената на шефа! Всички те гледат с респект. Никой не смее да ти нарежда, данби да се оплача на шефа. Просто Принцеса в 21 век! 8)

Абе ... аз кога написах, че съм "секретарка"? Ти да не си телепат? Тъкмо днес исках да споделя разни неща за тази прекрасна професия, но си викам пак ще ми завидят. Но е много яко да си секретарка. По-важна и от жената на шефа! Всички те гледат с респект. Никой не смее да ти нарежда, данби да се оплача на шефа. Просто Принцеса в 21 век! 8)

Значи според мен си пирфектна ама повече трява да фалиш шефа от себе си даже ,, готова лиси за пробно назначение

Значи според мен си пирфектна ама повече трява да фалиш шефа от себе си даже ,, готова лиси за пробно назначение

Аз си знам! И много се грижа за него, защото ми е ... златен просто! Но не смея във виртуала, да не ми завидят и да ми го отнемат ... :) иначе Мерси (ех, как щастливо ще заспинкам сега!) 8)

Отказваш ми тъй ли или искаш ти дигна приференциите и да имаш пряк достъп до шефа

Отказваш ми тъй ли или искаш ти дигна приференциите и да имаш пряк достъп до шефа

:-o да ми ги вдигнеш не точно, но да ми ги осребряваш подобаващо :)

Не съм отказала :|

То това не се ли подразбира? Ако искаш да ти се моля ... ще отнеме време 8)

Сега е моментът да влезе Мистър Отворко и стимулиращо да "ни благослови"! :clap:

Когато спим- пак спите. Когато не спим- що не спите? Няма угодия. Ти що не спиш? Цял ден си "копал" и сега с тая бира ... кога почиваш?

Аз точно завърших един онлайн курс, много съм доволен :-o

На мен преди време ми хакнаха скайпа и от тогава не ползвам. Усещането е много неприятно. Но наистина си прав, че е по-удобно за лични разговори :)

По-напред бях обяснила, че аз като се разпиша много обичат да ми правят забележки, а то за да е публично значи има някаква ... идея :)
Някой киселак да се заяде с предоставена информация, друг да се пошегува, трети да ... разпусне.
Но като цяло не е ангажиращо и не пишат отсъствия, ако не четеш и не се включваш. Това е хубавата страна :)

Аз точно завърших един онлайн курс, много съм доволен :-o

Давай, раздуй! Похвали се! :)

Е, тайна е :)
Я, ти кажи на шишман ходиш ли в други барове, има много яки

Пицарията непосредствено до бара, която последно са направили е много яка! Препоръчвам!
Но по други барове, не :) Този е ... със специалното участие на една моя близка и там си ни е като в къщи :) Сега правят лятна градина и ще стане много добре:)
Даже днес се чухме с нея да й кажа, че са й похвалили бара и тя много сърдечно ни покани да си направим форумна среща там 8) беше много сладка!

Да, тва е за заблуда на противника :-o

Ма знам та чи няма кажеш, поне кажи за кво копаш нефт или злато щот аз копам само за картофи и малко лозе за ракия

Горе