Това им е уникално на мъжете. За това съм искала винаги да бъда мъж и да съм над нещата.
Но пусто няма да е в този живот.
Щом ти харесва, си свободен и дори облагодетелстван да я четеш и да общуваш с НЕЯ, а един ден и да разказваш на внуците си, колко ИНТЕРЕСНО е било.
Жалко само от моята камбанария. Защото моя критерий за интересно е различен. И много се радвам че това тук е виртуалност и нищо в живота ми не зависи от такива "интересни кухи лейки".
Със здраве!
п.п. Така като ще си ги редактираме и ще си пишем нещо си за ... Кои? Уебмастъри!!! Оле Божке!
Много те моля. Чисто човешки, не ми го причинявай. Ако ще защитаваш професия или специалност по принцип отвори тема и там бъди в своя апогей!
Но тук, както се вижда и както ти обяснявам няма как да се пречупя. Няма как да оценя Злобата и Завистта, само бих ги ... разкарала по-далеч.
За това те моля не искай от мен да приема, а от там и да си създам недобро мнение за теб, като захаресвам куха лейка-съсел. Няма как.
Поискай да изям пъпеш за 10 кинта ще го направя, но това да се съглася с думата "интересна" мнооого ще има да те подигравам, колко са ти ниски критериите за интересно, сори!