Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Ши са дръвча щот си ощи с пинюар нал ши играйм къде тий спортния тантелен екип

Ииииииии :-o, Ми ти от къде ме виждаш ? И с ролки на косата съм даже.. тва виждаш ли го ? Под пинюара съм по екип - нямай яд.

Мерси душа, сядам, ч направо луднах вече за дне. Е как няма да си намери,лафчето си е супер с него :)
Намерихте си викаш обща приказка с дедо ? Говори му за цска и няма проблем..:wink:
Айде сядай Виж файлът 10208

Мерси душа, сядам, ч направо луднах вече за дне. Е как няма да си намери,лафчето си е супер с него :)

С него разговор се води най-добре ако не дочуваш, щото много се пали и вика, като чубанин и номера е да се съгласяваш квито и глупости да дрънка, че иначе ще те убеждава до утре.:lol:

400 страници... Биа еее :) Наздраве :beer:

Оооо шефе, ти се издигна в йерахията и вече нямаш време за нас - виж черпиме се тука..ракии салати - Бластера все чушки си поръчва.. Ти на кво си ?

Аааааа, таз път няма душа , ша се надвикваме тогас, аа, ако не зъм съгласен споря здрвата :D Обаче тъкмо ще е интересно :lol:
С него разговор се води най-добре ако не дочуваш, щото много се пали и вика, като чубанин и номера е да се съгласяваш квито и глупости да дрънка, че иначе ще те убеждава до утре.:lol:

Оооо шефе, ти се издигна в йерахията и вече нямаш време за нас - виж черпиме се тука..ракии салати - Бластера все чушки си поръчва.. Ти на кво си ?
Аз си плющя редовно ракия и разреждам с бира по принцип, но днес малко ми се струва, че гърлото ми не трябва да го тормоза със студени и газирани напитки, затова съм само на марна ракия с картофена салата. Бях на почивка малко на балкан, ама това смотано време направо не ми даде разходка и само на маса.. Сега стягам багажа и в неделя си бия шута на море за седмица. От 1ви юли почвам да работя вече и да нареждам :D

Ииииииии :-o, Ми ти от къде ме виждаш ? И с ролки на косата съм даже.. тва виждаш ли го ? Под пинюара съм по екип - нямай яд.

Хихихи не ве нищо ни виждам замъглиха ми са цаките от студента мастика дет мия сервира и мизето даже не мога да уцеля

Тук, само припика, стресна се като му теглих една майна и избяга.
Удави ни тука...

Оо Лили къде са беши скрила съъс спортен екип ли си

Не, с униформа съм :-o

[video=youtube;lAhHNCfA7NI]https://www.youtube.com/watch?v=lAhHNCfA7NI[/video]

Ко праиш, бластер, сещаш ли се за мени?

Имам спомени от Варна, и от Златните също, че много ме окъпа преди години. За 10 минути дъжд като се изсипа всичко надолу към морето, единият път до колената, другият път до кръстта потънах по улиците и се стъпва на магия да не се оцели някоя дупка по пътя. Ужас е, и това е в много населени места, където инфраструктурата е изградена върху наклонена земна повърхност.

Хихихи не ве нищо ни виждам замъглиха ми са цаките от студента мастика дет мия сервира и мизето даже не мога да уцеля

Ти дам лещите ? Колко дьоптера си ?

Аааааа, таз път няма душа , ша се надвикваме тогас, аа, ако не зъм съгласен споря здрвата :D Обаче тъкмо ще е интересно :lol:

Не си го причинявай, като приятел ти го казвам ! С големия ми зет така обсъждаха мач, веднъж, че се чудя как комшиите не викнаха полиция..:lol:

Горе