От: От: Предприемачеко разпускане!
По-леко с тая дума, че ше се разбяга клиентелата.
Процент не ща, ама приемам снимки от щастливите мигове и евентуално събития.
ПС: под 'щастливи мигове' визирам само подходящите за широка аудитория...
Само да отбележа, че си много сладък! :lol:
Така се забавлявам на коментарите ти, че ми идва да ти подаря едно мнение, което беше към мен (понеже правилно уточни, че не съм скромна), как си оазис в пустиня
Не знам кой/я те е отвързал/а, но й благодари от името на форумното общество!
Иначе за последната точка няма защо да се срамуваме от едни сами по себе си естествени въпроси (които, дори се чудя, защо не са в Си-витата, при назначаване), но понеже това съм го коментирала без задръжки (т.е. нали повече се правя на свенлива- хич даже не съм!) в един друг форум и там беше много забавно една моралистка и гнуслива като обясняваше, че първо това ... фелацио е нещо което не прави и второ, ако го прави, от къде на къде ще и гълта? Но пък има добри и убедителни мъже- учени, така да се каже, които обясняват, че в консистенцията, която се поглъща има много полезни вещества, освен белтъците жизнено-важни. Ако не сме могли от сиренцето и сметанката за кафето да си ги набавим, е нужно за организма от други места. Та, този ми ти админ много интересно я понтира с въпросът: Нима предпочиташ, да ти се размаже по лицето? не че не е полезно и за кожата. Но пък има една много хубава и поучителна снимка от награждаването на победителите във Формула 1 как им пръскат шампанско в лицето и отдолу коментар: сега разбирам ... някои неща 8) Малко многословно, но се надявам стана ясно моят отговор по въпроса