Предприемачеко разпускане!

Re: От: Re: От: Re: От: Re: От: Re: От: Re: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Аа добър е сериала има много цени моменти и лафове, ама съм го гледал

Да, има лафове, чувства и какво ли още не. Гледа се на затъмнено с часа бяло вино и кърпички, ако някой му дойде в повече емоциите. Или е чувствителен.

@gangster, аз ван няма да карам. Казах си, или комби или джип. :) А бащите ни са ни изгледали в седани, така че аре, аре. ;)

От: Re: От: Re: От: Re: От: Re: От: Re: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Много в офтопик заби темата, ми се струва? Тук за разврат уж щяхме да си говорим и да си уреждаме неангажиращи "инциденти" по двойки/тройки/н-орки. Вие го обърнахте на средностатистическа раздумка за коли :rolleyes:

Тая нужда автомобилната съм си я задоволила, даже двустранно. Ама другите нужди искат редовен приток на качествен телесен материал....

Те развратените ни изоставиха и отидоха да си лягат. Даже не ни поканиха да си полегнем с тях. :(

Re: От: Re: От: Re: От: Re: От: Re: От: Re: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Много в офтопик заби темата, ми се струва? Тук за разврат уж щяхме да си говорим и да си уреждаме неангажиращи "инциденти" по двойки/тройки/н-орки. Вие го обърнахте на средностатистическа раздумка за коли :rolleyes:

Тая нужда автомобилната съм си я задоволила, даже двустранно. Ама другите нужди искат редовен приток на качествен телесен материал....

Като видях на уни една картинка, която беше качил, малко над разврат отиваха нещата. :)

Иначе съм отворен. Някой да го е правил във ван? :D :D :D

От: От: Предприемачеко разпускане!

Сега макараш философствам пък съм прос уфчар, ми няма нужда,,, който квото си иска да си купи, пожелавам на всеки,,, ама яз съм прос и нема вълнуват тези работи, ми гледам да има швецка маса итаквиз работи

Нищо не те карам :) просто си пиша. Щом те натоварвам, Лека нощ :)

А и ми се струва, че очевидно като няма истински фенове на качествени марки, по-добре да ... има повече за мен :twisted:

От: От: Re: От: Re: От: Re: От: Re: От: Re: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Те развратените ни изоставиха и отидоха да си лягат. Даже не ни поканиха да си полегнем с тях. :(
Така направиха. Ами ти сигурен ли си, че не искаш да поизтъркаме тапицерията на твоето или моето Ауди - по избор? Моето е доста обширно и изпробвано в това отношение - всички са оставали доволни.

Нищо не те карам :) просто си пиша. Щом те натоварвам, Лека нощ :)

А и ми се струва, че очевидно като няма истински фенове на качествени марки, по-добре да ... има повече за мен :twisted:

Глуупости как шима натоварваш0, освен ако неми са качваш ма яздиш ама съм здръжлив нестрахуйся

От: От: Re: От: Re: От: Re: От: Re: От: Re: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Така направиха. Ами ти сигурен ли си, че не искаш да поизтъркаме тапицерията на твоето или моето Ауди - по избор? Моето е доста обширно и изпробвано в това отношение - всички са оставали доволни.

А сакън аз на такова мазохистично плющене ръганйе и скубанйе под мишниците не съм фен. :)

От: Re: От: Re: От: Re: От: Re: От: Re: От: Re: От: От: От: Предприемачеко разпускане

...

То във ван е лесно и широко ;) почти удобно.
Аз си признавам във Фолксваген, ама не голф, ами един друг от по-широките ...нищо особено. Просто се отлага моментът с банята за малко по-късно :)
Или сред природата ... много се смях, един приятел като обясняваше за "романтиката" на плажа ... :-o
Колите са да возят. Така веднъж в една тема това си говорехме, един човек в Америка обясняваше как някакъв известен баскетболист бил хванат, глобен, че дории за затвор бил, че модерната колица на "автопилот" минала на червено, докато той правел секс с някаква мацка. Опасно си е ;) в движение, а не толкова удобно в статично положение :)

От: Re: От: Re: От: Re: От: Re: От: Re: От: Re: От: От: От: Предприемачеко разпускане

Като видях на уни една картинка, която беше качил, малко над разврат отиваха нещата. :)

Ами аз съм шавал доста и в рено испейс съм провал пружинти на амортисорти, ко въпроса е за ванове

От: От: От: Re: От: Re: От: Re: От: Re: От: Re: От: От: От: Предприемачеко разпускане

А сакън аз на такова мазохистично плющене ръганйе и скубанйе под мишниците не съм фен. :)
Е то аз че имам леки садистични наклонности, имам. Ама и не ги предлагам на всеки. Тъй че повечето ти косми ще си останат по теб, не се притеснявай :)

Глуупости как шима натоварваш0, освен ако неми са качваш ма яздиш ама съм здръжлив нестрахуйся

:lol: ... а аз крехка и няма как чак толкова да те натоваря :) останалото не е до издръжливост, а до ...съвместимост и хармония 8)

От: От: От: Re: От: Re: От: Re: От: Re: От: Re: От: От: От: Предприемачеко разпускане

Е то аз че имам леки садистични наклонности, имам. Ама и не ги предлагам на всеки. Тъй че повечето ти косми ще си останат по теб, не се притеснявай :)

Така може и да ме навиеш ама за друга вечер, че утре ще ставам сабале рано и немоо.:)

То като гледам ако се висна още малко тук няма да има нужда и да лягам. Аре лека ви. :)

От: Предприемачеко разпускане!

Не, не е Пасат, а ... Венто. Сега видях :)

Така или иначе в кола не е интересно ;) Трябват си елементарни хигиено-комфортни условия :|

Не, не е Пасат, а ... Венто. Сега видях :)

Така или иначе в кола не е интересно ;) Трябват си елементарни хигиено-комфортни условия :|

Щоо мени пък мий интиресно, що ма режиш ми не даваш фъндък, тъкмо щях да изброявам колите в които съм го правил,,, пъкти

От: Re: Предприемачеко разпускане!

Аз като млад съм го правил. То и не беше често де, просто ей така. Я сега всеки са си каже какви марки и модели е осветявал / сефтосвал. :)

Ще има ли победител в полско фиатче или мотор Иж с кош. :)
Ти пак дърпаш към авто подтемата обаче. Сега ако кажа моделите, сума ти младежи ще заискат да пробват, само и само да се хвалят после че били с яка кака в едикакъв си луксозен автомобил (с почти всички съответни удобства и екстри, между другото). А аз не търся кой да е - трябва да са достатъчно смели, самоуверени и способни, както и да се съсредоточат върху мен, а не върху интериора и комфорт-опциите.

Щоо мени пък мий интиресно, що ма режиш ми не даваш фъндък, тъкмо щях да изброявам колите в които съм го правил,,, пъкти

:lol:

Не предполагах, че ти харесва да го правиш в кола, но може да разгледаме оферти, ако се сещаш за нещо достатъчно комфортно и дискретно :)

Но все пак, колите са да возят... държа си на тази теза :) Няма пространство нЕкак си :mad:

От: Re: Предприемачеко разпускане!

Аз като млад съм го правил. То и не беше често де, просто ей така. Я сега всеки са си каже какви марки и модели е осветявал / сефтосвал. :)

Ще има ли победител в полско фиатче или мотор Иж с кош. :)

То и аз де :)
По-добре да е било на полското фиатче на капака :lol: както му казвахме с брат ми"наслонатерличките" :)

Ама някой във Волга,ако е бил ще е гъзар и екстра отворко 8)

:lol:

Не предполагах, че ти харесва да го правиш в кола, но може да разгледаме оферти, ако се сещаш за нещо достатъчно комфортно и дискретно :)

Но все пак, колите са да возят... държа си на тази теза :) Няма пространство нЕкак си :mad:
Ми освен да ти покажа шото на думи съм беден но на ръст съм голем и не знам кък ма виждаш в кола, ама може ти да си в колата налтъй

Горе