Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Това с радиатора ми навява някакви социалистически асоциации, скъпа. Мисля да ти закопчея крака за леглото, че може да ти трябват и двете ръце - имам доста неща за пипане по мен. А по някое време може и да те освободя, ако покажеш желание да се подчиняваш на заповедите ми. Ще можем по-свободно да се омажем със сладоледа. Не се притеснявай за чаршафите - имам мощна пералня германско производство.

Скъпа, погледнах си леглото за всеки случай, но няма крака, нито табло, където да може да се закачат белезници. Освен на твоето легло, ако има :)

Нанди, тази пижама е комична, не е еротична :lol:

Нищо, важното е, че е практична.:wink:
А фройлайн дали се готви за мача след 1 час ? Ако Германия продължи ще има повод да бъде мила - ако падне ще играе камшика, но важното е купон да става.:rolleyes:

А ето и снимков материал как ще протече партито:
funny-picture-15175.jpg

Скъпа, погледнах си леглото за всеки случай, но няма крака, където да може да се закачат белезници. Освен на твоето легло, ако има :)

Естествено, че у нас. Моето легло е правено по поръчка и има специални закопчалки. А и все пак ще си моя пленница и следва да бъдеш третирана като такава от-до.

Нищо, важното е, че е практична.:wink:
А фройлайн дали се готви за мача след 1 час ? Ако Германия продължи ще има повод да бъде мила - ако падне ще играе камшика, но важното е купон да става.:rolleyes:

А ето и снимков материал как ще протече партито:
Виж файлът 10356

Е, изобщо не смятам да се навличам с таква пижама :) То даже и петите не се виждат :)

Естествено, че у нас. Моето легло е правено по поръчка и има специални закопчалки. А и все пак ще си моя пленница и следва да бъдеш третирана като такава от-до.

Няма проблеми - ще слушам и ще изпълнявам :)

Е, изобщо не смятам да се навличам с таква пижама :) То даже и петите не се виждат :)

Може да се окаже полезна тая дебела пиджама ако германката извади камшика, а и отдолу може да сме така:2493923_f496.jpg

Може да се окаже полезна тая дебела пиджама ако германката извади камшика, а и отдолу може да сме така:Виж файлът 10357

Пък може и само така да сме :) Ще видим Пурко какво ще каже - много силно ли бие с камшика :)

Пък може и само така да сме :) Ще видим Пурко какво ще каже - много силно ли бие с камшика :)

Пури го няма никакъв и или немкинята го е повредила и още не може да мърда или градушката го е почупила някъде по кофите за боклук. Дали да не му звънна на неговия джиесем да видя как е ?
Може и така да сме, а може даже и по-палаво.:wink:

Пури го няма никакъв и или немкинята го е повредила и още не може да мърда или градушката го е почупила някъде по кофите за боклук. Дали да не му звънна на неговия джиесем да видя как е ?
Може и така да сме, а може даже и по-палаво.:wink:

О, аз забравих, че му имаш джиесема, звънни му тогава, поне да разберем дали е жив :)

О, аз забравих, че му имаш джиесема, звънни му тогава, поне да разберем дали е жив :)

Звъннах му - добре е, ма каза, че от срещата с Гестапо-то спи по корем... защо ли ?:-o

Тукинка съм, душко прочетох ти мислите малко с закъснение и за туй се забавих :beer:
Е, айде да си пием заедно, че клуба на автомобилистите ги няма нещо тая вечер.:beer:

Душата, ще гледаме ли мача таз вечер?

И ти май си от подчинения тип. Дали да не те пробвам? Или сега ще се направиш на верен пред виртуалната си изгора?

Гледаме душка, че как ! Напи ли се с биричка ?

А, аз пийнах една сега съм си сипал пак за мача, напоследък вечер нещо вече ми писва от цял ден пред компа и за туй гледам да се изнеса поне за малко :)
Гледаме душка, че как ! Напи ли се с биричка ?

Аааааааа, аз не изневерявам... :-o
И ти май си от подчинения тип. Дали да не те пробвам? Или сега ще се направиш на верен пред виртуалната си изгора?

Само на мен позволява да го пошляпвам, щото бия лекичко - ти ще го накараш и него да спи по корем, а е болен и няма да може да диша ако има хрема.

Стоях права на ''Дойчланд, Дойчланд убер алес'' в твоя чест, преди да почне мача.:wink: Нядявам се утре да черпиш бира.

А, аз пийнах една сега съм си сипал пак за мача, напоследък вечер нещо вече ми писва от цял ден пред компа и за туй гледам да се изнеса поне за малко :)

Добре правиш, че се зомбирахме пред тия компютри. И аз кръшвам на някъде, като излезе повод.

Горе