Предприемачеко разпускане!

От: От: Предприемачеко разпускане!

Само на мен позволява да го пошляпвам, щото бия лекичко - ти ще го накараш и него да спи по корем, а е болен и няма да може да диша ако има хрема.

Стоях права на ''Дойчланд, Дойчланд убер алес'' в твоя чест, преди да почне мача.:wink: Нядявам се утре да черпиш бира.
Трогната съм! :)

Пури не съм го била, между другото. По друг начин достигнах физическите му лимити.

Йееееееееееееееееееееееееееееееееес ! 1:0 за Дойчланд !

Трогната съм! :)

Пури не съм го била, между другото. По друг начин достигнах физическите му лимити.

Само мога да предполагам по какъв начин и кои лимити, щом не може да си ползва седалищните части по предназначение.:-o
Ще те обадя на колегата Реднек, че извращаваш мъжете и ще дойде с някоя наказателна патриотична група.

Само мога да предполагам по какъв начин и кои лимити, щом не може да си ползва седалищните части по предназначение.:-o
Ще те обадя на колегата Реднек, че извращаваш мъжете и ще дойде с някоя наказателна патриотична група.

Колегата Редрум, ако научи, че му викаш "реднек", лошо ти се пише :lol:

Душа виж логото на гошко :lol:
Йееееееееееееееееееееееееееееееееес ! 1:0 за Дойчланд !

Колегата Редрум, ако научи, че му викаш "реднек", лошо ти се пише :lol:

Оооо, аморе мио ! Как си, поседваш ли вече ?
Колегата се държи по начин, който изисква подобно обръщение, ама се радвам, че не влиза тук, че утре и на мойта врата ще почукат ....патриоти!:lol:

Йеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееес ! 2:0 !:D

Утре ще пием немска бира от колежката гестапо !:beer:

Душа виж логото на гошко :lol:

Къде го, душка?

аААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА 3:0 !!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

4:0 ХАХАХАХХАХАХХАХХА:D Погром над домакините !

:-o :-o :-o

Просрочено време на връзката

Сървърът tv.bnt.bg просрочи зададеното време за връзка.

Сайтът може да е временно недостъпен или твърде зает. Опитайте пак след малко.
Ако не можете да заредите коя да е страница, проверете хардуера на компютъра.
Ако компютърът или мрежата са зад защитна стена или прокси, проверете дали на Firefox е разрешен достъпът до Интернет.

Къде го, душка?

аААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА 3:0 !!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

Оооо, аморе мио ! Как си, поседваш ли вече ?
Колегата се държи по начин, който изисква подобно обръщение, ама се радвам, че не влиза тук, че утре и на мойта врата ще почукат ....патриоти!:lol:

О белисима Нандибанди. Хем сам зле и цял ден не мога да седна на трибуквийто си хем сам много штаслив. Прекарахми една незабравима ношт ама Гестапо ме истошти от льобов и от бой. Не знам кога ще сам способен пак на криватни подвизи че да са видим кара миа :-o

:-o :-o :-o

Просрочено време на връзката

Сървърът tv.bnt.bg просрочи зададеното време за връзка.

Сайтът може да е временно недостъпен или твърде зает. Опитайте пак след малко.
Ако не можете да заредите коя да е страница, проверете хардуера на компютъра.
Ако компютърът или мрежата са зад защитна стена или прокси, проверете дали на Firefox е разрешен достъпът до Интернет.

5:0 вече не мога и да се зарадвам - чак ми е жал! Искам такава игра и резултат от швабите и на финала !
Кво значи тва душка ?

О белисима Нандибанди. Хем сам зле и цял ден не мога да седна на трибуквийто си хем сам много штаслив. Прекарахми една незабравима ношт ама Гестапо ме истошти от льобов и от бой. Не знам кога ще сам способен пак на криватни подвизи че да са видим кара миа :-o

А така ! Знаех си, че тая ще те повреди и отнеме от мен завинаги.:( Така приключи нашата страстна, но за това пък кратка либоф..
Дано поне скоро можеш да сядаш, та да можеш да караш БМВ -то.

От: Re: Предприемачеко разпускане!

Абе в края на мача ли съм или е едва 30-тата минута. Не е истина просто. :)

Ми те до края май 50 ще станат какато е тръгнало.:lol:

Re: От: Re: Предприемачеко разпускане!

Ми те до края май 50 ще станат какато е тръгнало.:lol:

30 минута = 5 гола, за 90 минути трябва да са значи по 3 = 15. :) Ама Бразилия си личи, чене става. Както се вика, нашите ще паднат с по-малко. :)

От: Re: Предприемачеко разпускане!

Още е в първото полувреме, ама тея тикви от бнт, ме накараха да се местя на тв. :(
Абе в края на мача ли съм или е едва 30-тата минута. Не е истина просто. :)

От: Re: От: Re: Предприемачеко разпускане!

30 минута = 5 гола, за 90 минути трябва да са значи по 3 = 15. :) Ама Бразилия си личи, чене става. Както се вика, нашите ще паднат с по-малко. :)

Да, нашите щяха да паднат с по-малко и нямаше да ги сочат за такива фаворити и да ги подпират толкова. Сега искам финал Германия-Холандия и купа за Дойчланд.

А така ! Знаех си, че тая ще те повреди и отнеме от мен завинаги.:( Така приключи нашата страстна, но за това пък кратка либоф..
Дано поне скоро можеш да сядаш, та да можеш да караш БМВ -то.

Ах аморе та ний ни сме преключили само времинна рекламна пауза ще имаме докат се вастановя от сексуалните травми нанесени ми от Гестапо :(

БМВто беши в гъража много са бях притиснил заради бурята но сичко е наред. След някулку дни вече ще мога да го карам. Дутугава ще ходя пеш или ши ма возят отзад на буклуджийския камйон колегите.

Горе