Предприемачеко разпускане!

Re: От: Предприемачеко разпускане!

Надяваме се никой още, но Блинки се обзаложи, че до стр, 1000 някой ще забременее. Аз се нядявам тоя път да е някой мъж. Ти къде ходиш ? Хубаво ли беше?:)

Да, така предполагам. :) Ако е мъж, ще е нещо много интересно. ;) Голям вирал ще стане.

От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

Да, така предполагам. :) Ако е мъж, ще е нещо много интересно. ;) Голям вирал ще стане.

Казват, че в Турция опитите продължават, ама защо пък да не ги изпреварим в тая област. Колегата Редрум ще бъде много объркан дали да се зарадва или да се възмущава при новината.:lol:

От: Предприемачеко разпускане!

Обаче, аз ви казвам лека, и чакам си приказката нандито да ни ма забравиииииииииииии....... :-o , че тогава сън няма да видя :cry:

Аааа, зер гут ! Пиянка ли си или се държиш криво-ляво? :)

Не съм пияна, ама ме е яд, че играхме дузпи за второто място и останахме трети :) Направо и миналия път за малко беше.

Обаче, аз ви казвам лека, и чакам си приказката нандито да ни ма забравиииииииииииии....... :-o , че тогава сън няма да видя :cry:

Хайде лягай, след малко ще дойда да те завия и да ти разкажа за демоните, ама после да те не е страх и да искаш да спиш на светната лампа.:wink:

Не съм пияна, ама ме е яд, че играхме дузпи за второто място и останахме трети :) Направо и миналия път за малко беше.

:lol:Те и холандците снощи така играха и още ги е яд.:lol: Не се ядосвай - другия път сте шампиони.:)

:lol:Те и холандците снощи така играха и още ги е яд.:lol: Не се ядосвай - другия път сте шампиони.:)

Е, то свърши вече - чак септември пак :)

Блинки, ти няма ли да работиш по забременителния въпрос? :)

Е, то свърши вече - чак септември пак :)

Блинки, ти няма ли да работиш по забременителния въпрос? :)

Нищо, септември сте шампиони значи.

Блинки вероятно това е имал предвид, като каза, че до страница 1000 някой ще забременее - така го е планирал и деликатно ни информира.:wink:

Нищо, септември сте шампиони значи.

Блинки вероятно това е имал предвид, като каза, че до страница 1000 някой ще забременее - така го е планирал и деликатно ни информира.:wink:

Е, дано да бием - с единия отбор сме големи врагове и просто трябва да сме преди тях :)

И аз помислих, че Блинки намеква нещо, нали младоженец :)

Е, дано да бием - с единия отбор сме големи врагове и просто трябва да сме преди тях :)

И аз помислих, че Блинки намеква нещо, нали младоженец :)

И да се чудиш защо намеква, ми не си се похвали по-смело.:wink:

Вражеския отбор втори ли завърши или четвърти - не вярвам да са станали първи?

И да се чудиш защо намеква, ми не си се похвали по-смело.:wink:

Вражеския отбор втори ли завърши или четвърти - не вярвам да са станали първи?

Втори бяха - играхме дузпи с тях, направо голяма каръщина, не мога да преживея :)

Втори бяха - играхме дузпи с тях, направо голяма каръщина, не мога да преживея :)

Я не се коси - важно е да сме живи и здрави. Полунощ настана, дали да не се разбягваме по креватите, преди да сме изгубили по някоя пантофка - той Гого изгуби две, но това е друга тема.:wink:

Ще казвам лека нощ аз.:)

Я не се коси - важно е да сме живи и здрави. Полунощ настана, дали да не се разбягваме по креватите, преди да сме изгубили по някоя пантофка - той Гого изгуби две, но това е друга тема.:wink:

Ще казвам лека нощ аз.:)

А, спортна злоба е това, не друго :) Лека нощ тогава :)

Само ние с Лили ли ходим по кръчми? Унито и Нандито големи домошари :mad:

От: От: Предприемачеко разпускане!

[video=youtube;SWnpM7pWKoI]https://www.youtube.com/watch?v=SWnpM7pWKoI[/video]
За някои може да е време за чалга афтър парти, другите да ходим на работа :)
Само ние с Лили ли ходим по кръчми? Унито и Нандито големи домошари :mad:

Е ти утрепа рибата с един линк :(

Е ти утрепа рибата с един линк :(

Гого, ти защо така клеветиш доброто име на хората ?
Уни постоянно ме упреква, че кръшкам - поне няколко пъти съм информирала, че отивам някъде. Самият Уни всяка вечер ходи в кръчмата и изведнъж най-грозно ни обвиняваш, че сме домошари. Как не те е срам да обиждаш така.:-o

Аууу, извинявам се, явно съм се объркал :mad:

Горе