Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Аууу, извинявам се, явно съм се объркал :mad:

Ти на кой ше викаш ''домошар'', бе ей?!:lol:
Бачкаш ли Гога или пишеш от кръчмата ?

Поработвам, а ти :)

И аз. Не ме гледай, че спамя - междувременно твоя...:rolleyes:

Какво моя? :-o

:lol::lol::lol: хаххахаха изяла съм буквичката ''р'' - исках да кажа, че творя.:lol: Спокойно, твоя няма да го закачаме... за сега.:wink:

От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

Хахаха, мисля, че всички тук стават. :) Да не се разбирам погрешно. :D

Факт, затова темата ще стигне поне 1000 страници и може даже да се сдобие с отроче.:wink: Предлагам да бъде кръстено ''разпускане'', независимо от пола.

допринасям с +1 мнение към целта от 1к страници

здравейте банда :)

Пак ли кръшкаш по чуждо :evil: Начи това луда работа само да не се вясна за малко и айде въртиопашка :lol:
И ти ставаш.:wink:

Пак ли кръшкаш по чуждо :evil: Начи това луда работа само да не се вясна за малко и айде въртиопашка :lol:

Четкаш ли ме нещу ? Въртиопашка ми хареса, а не Гого да ме изкарва домошар.:rolleyes:
Как си душка, добре ли спа? :)

Добрютру! То станало гуд дей ама карай. Вие от сутринта ли застъпвате на спамърска смяна? :mrgreen:

Ми бивам бачкам, ама днес нещо не ми върви много. Спах идеално много беше хубава приказката, обаче още в началото и заспах :cry:
Четкаш ли ме нещу ? Въртиопашка ми хареса, а не Гого да ме изкарва домошар.:rolleyes:
Как си душка, добре ли спа? :)

От: От: Предприемачеко разпускане!

Ти до сега ли спа бре :-o
Добрютру! То станало гуд дей ама карай. Вие от сутринта ли застъпвате на спамърска смяна? :mrgreen:

допринасям с +1 мнение към целта от 1к страници

здравейте банда :)

Здрасти Кай, тъгуваш ли много, че холандците пак изпуснаха купата ? :)

От: От: Предприемачеко разпускане!

Гангстер, много рано си станал, що не си поспа повече. Ние спамехме и повече в началото, напоследък се разхайтихме и намалихме.:)

Здрасти Кай, тъгуваш ли много, че холандците пак изпуснаха купата ? :)

бръкна дълбоко в раната - тъкмо хвана коричка и почнах да посвиквам с мисълта... накратко - много

Спах идеално много беше хубава приказката, обаче още в началото и заспах :cry:

Ми така действам на мъжете аз - заспиват още в началото, щото съм много отегчителна.:rolleyes:

Горе