Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

бръкна дълбоко в раната - тъкмо хвана коричка и почнах да посвиквам с мисълта... накратко - много

Ръцете ми са чисти - няма да се плашиш от инфекция.:wink: Виж помислите ми не бяха...:rolleyes:

Гангстер, много рано си станал, що не си поспа повече. Ние спамехме и повече в началото, напоследък се разхайтихме и намалихме.

Аз по-рано трябваше да стана, че имах хангажименти ама като гледам май съм ги проспал. :rolleyes:

Ръцете ми са чисти - няма да се плашиш от инфекция.:wink: Виж помислите ми не бяха...:rolleyes:

още ли ги жалиш кастанетите? :p брех, че отмъстително било нашто нанди :D

Аз по-рано трябваше да стана, че имах хангажименти ама като гледам май съм ги проспал. :rolleyes:

Ми те хората ползват разни събуждащи уреди, като имат ангажименти, ма ти явно разчиташ на биологичния си часовник.:) Добре, че нямаме бизнес или други отношения с тебе, че много мразя някой да ми закъснява или пък изобщо да не дойде, без да се обади.:-o

От: От: Предприемачеко разпускане!

още ли ги жалиш кастанетите? :p брех, че отмъстително било нашто нанди :D

Не, прежалих ги отдавна аз.:) Иначе не съм толкова отмъстителна, колкото злопаметна и мога да натяквам години наред.:|

не са плаша аз - изпъчил гръд ще посрещна всичките ти натяквания - че как иначе ще е интересен живота :)
очаквам поне до Чемпионат мира по футболу, Россия 2018 да не я оставиш да зарастне :D

Ми те хората ползват разни събуждащи уреди, като имат ангажименти, ма ти явно разчиташ на биологичния си часовник.:) Добре, че нямаме бизнес или други отношения с тебе, че много мразя някой да ми закъснява или пък изобщо да не дойде, без да се обади.:-o

А и аз имам ама го спрях и уж да дремна още 5мин. :mrgreen: Те ангажиментите ми не са свързани с това да ме чакат хора споко - мои си работи за вършене. Язе като имам среща отивам по рано не закъснявам особено ако е с мацка. Като става дума за бизнес съм стриктен. :)

не са плаша аз - изпъчил гръд ще посрещна всичките ти натяквания - че как иначе ще е интересен живота :)
очаквам поне до Чемпионат мира по футболу, Россия 2018 да не я оставиш да зарастне :D

Живот и здраве ще се постарая да кървиш постоянно и болката да не ти дава покой до тогава.:rolleyes: Няма да оставя животът ти да стане скучен, я. :)

А и аз имам ама го спрях и уж да дремна още 5мин. :mrgreen: Те ангажиментите ми не са свързани с това да ме чакат хора споко - мои си работи за вършене. Язе като имам среща отивам по рано не закъснявам особено ако е с мацка. Като става дума за бизнес съм стриктен. :)

Добре, няма да ти слагам черна точка в портфолиото тогава. :)
А тва дремване ''още 5 минутки'' е много коварно - много хора така си заминаха завинаги. Или както се казваше в един виц:
Искам да умра, като дядо ми - кротко в съня си.... а не като спътниците в колата му - пищейки от ужас.:-o

Ей сега се налюрках яко още от сега.....

Ей сега се налюрках яко още от сега.....

Напи ли се, бе душе ? Кво стана ?:-o

Re: От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

Факт, затова темата ще стигне поне 1000 страници и може даже да се сдобие с отроче.:wink: Предлагам да бъде кръстено ''разпускане'', независимо от пола.

Разпускане или отпускане. :)

От: Re: От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

Разпускане или отпускане. :)

Разпускане, разбира се. Другото носи много негативен заряд, като се замислиш.:)

Уни гледам тръгнал да се налюрква от обяд още до довечера ще е на фаза "градил Илия килия". :mrgreen:

Аз трябваше да те дигна още сутринта да подпукваме :D
Ж.а.
Уни гледам тръгнал да се налюрква от обяд още до довечера ще е на фаза "градил Илия килия". :mrgreen:

Цялата тема според мен може да бъде използвана за сюжет на една дълга сапунка като да речем "Дързост и красота", която не зная колко хиляди епизода, но продължава да се развива, макар че по слухове й се види края.
Някой режиьор да вземе да направи 1 такъв БГ вариант и всяка една страница от темата да е да речем 1 епизод. Сега сме на 504-тия. Естествено, всичко се доукрасява, за да може за 25 минути серия с 15 минути реклами (3 прекъсвания по 5 минути) да запълним 40 минути ефирно време.
Ако се припознаете в сериал, ще трябва да си търсим някой лев за правата, както си му е реда :lol:

:-o Нандиииииииииииииииии иде буря идвайййййй :-o

:-o Нандиииииииииииииииии иде буря идвайййййй :-o

Напъна ли те шубето, бе душе? Уж пиянковците са по-смели, ама явно не... идвам айде - чакай ме.
В този епизод нанди отива да пази Уни от бурята.:wink: Крейзи е с много бизнес мислене, обаче. Как си крейзи?

Днес ми беше един от най-скапаните и натоварени дни напоследък, в който въпреки създалата се инцидентна натовареност, реших допълнително да си усложня живота с още куп напрегнатост - получи се един своеобразен стрес-тест, който в крайна сметка като се замисля, че е завършил сполучливо, е един добър подход за всеки предприемач да си направи собствена текуща самооценка и да тренира своята устойчивост във вечно променящата се околна бизнес среда.
Време е за ракийка.. Наздраве!

Силно слабо, целта е важна приказките са в основата на всичко няма ко да се лъжем :rolleyes:
Напъна ли те шубето, бе душе? Уж пиянковците са по-смели, ама явно не... идвам айде - чакай ме.
В този епизод нанди отива да пази Уни от бурята.:wink: Крейзи е с много бизнес мислене, обаче. Как си крейзи?

Горе