Предприемачеко разпускане!

От: От: Предприемачеко разпускане!

Дано не сте на диета :)

Аз съм- цял живот.:( Но ако е нещо сладко ще те уважа малко. :)

Доколкото е интимно кунденето при буря - без да го провесвам с главата надолу или да му вдигам краката - да, познавам го.:lol:

Оказа се, че е готвила нещо немкинята - дано не е лебервурст или баварски наденици, че няма да ги ям.:)

О, едва ли. Мисля, че с някой афродизиак ще ни зарадва :-o

О, сладки са. Особено едното.

Лили щом е гладна, значи ще е първа.

О, първо, второ и десерт ли си ни сготвила? Аз не съм гладна, ма ако има баварски крем ще хапна, да не те обидя.:wink:

Спамкате ли :)

Оооо Гога ! Успокои ли се вече или още трепериш, заради вчерашната ми грешка ? :)

О, първо, второ и десерт ли си ни сготвила? Аз не съм гладна, ма ако има баварски крем ще хапна, да не те обидя.:wink:
Виж, за баварски крем не бях се сетила! И на мен ми е любим. Уф, ще трябва да слагам тенджерите...

Виж, за баварски крем не бях се сетила! И на мен ми е любим. Уф, ще трябва да слагам тенджерите...

Подготви се и за утре, че мисля да даваш банкет за купата.:wink:

От: Предприемачеко разпускане!

О, Гоги, да не те изкунди някоя?

Едвали е намерил някоя толкова мощна, че да го провеси с главата надолу, пък и да му вдига краката. Мисля, че още трепери и ще трябва да му лея куршум.:twisted: Да не се мъчи момчето...

Не, как ше се дам така лесно да ме кундят

Едвали е намерил някоя толкова мощна, че да го провеси с главата надолу, пък и да му вдига краката. Мисля, че още трепери и ще трябва да му лея куршум.:twisted: Да не се мъчи момчето...

А, че колко мощна - той беше 35 кила сигурно на селтито. Аз мога да го провеся с една ръка най-вероятно :)

А, че колко мощна - той беше 35 кила сигурно на селтито. Аз мога да го провеся с една ръка най-вероятно :)

Ама изглеждаше дълъг, пък ти си ниска и трябва от балкона да го провесиш, та да не му се удря главата в пода.:)
Още го е страх, даже не иска да си говори с мен.:(

Ама изглеждаше дълъг, пък ти си ниска и трябва от балкона да го провесиш, та да не му се удря главата в пода.:)
Още го е страх, даже не иска да си говори с мен.:(

Аз може да съм ниска, ама съм 60 кила. Лесно ще го провеся през балкона :)

Аз може да съм ниска, ама съм 60 кила. Лесно ще го провеся през балкона :)

Ми да се надяваме, че не ползва много мазен лосион за тяло, тогава.:wink:

Аз ще ви пожелавам леканош - мача е ясен, а Гестапо ще готви цяла нощ и ще си запазя място за баварския крем утре. Та, леканош на всички - не се бутайте.:)

Ми да се надяваме, че не ползва много мазен лосион за тяло, тогава.:wink:

Аз ще ви пожелавам леканош - мача е ясен, а Гестапо ще готви цяла нощ и ще си запазя място за баварския крем утре. Та, леканош на всички - не се бутайте.:)

О, лека тогава и от мен :) Дано мачът да е завършил удовлетворяващо :)

О, лека тогава и от мен :) Дано мачът да е завършил удовлетворяващо :)

За мен завършва логично. За Кай Рен едва ли е някаква утеха, обаче.:wink:
Хайде последно - лека....

Днес исках да си купя фланелка на Германия, ама разбира се бяха свършили. Останали на Португалия най-много и на Бразилия :evil:
Щото исках да се издокарам за утре, че са ме поканили да гледам на голяма плазма финалЪТ!

За яденето- днес хапнах в гръцки ресторант, беше много вкусно и приятно.

За пиенето, на който му харесва, може да носи и му действа добре, а по-важното си знае мярката- че дори и денси :), няма нужда от упреци. Черният дроб си е негов, и като иска нека си го ползва на макс.

За мача... баси ...

:|

На "Парадайз"-МОЛ, гръцкия най-горе на тераската! 8)

И сервитьорът беше много мил и внимателен и още много неща си харесах от менюто, които да пробвам :|

Питай ме къде ще гледам мача утре де?! :twisted: може и да се видим :)

Горе