nandibandi
Well-Known Member
От: Предприемачеко разпускане!
По другата тема: пак те разбирам ! И аз се стремя да подхождам приятелски към всички, освен в случаите, когато някой мъж-сексист не ме настъпи по мазола и тогава налитам с рогата напред.
Кат се стопли морето ша додим, дано имаш по-голямо жилище, щото иначе с Лилиту ще спим при тебе !
Напълно те разбирам по всеки от изброените пунктове ! И мен от сутринта ме цепи една глава (не в хубавия смисъл), но въпреки главоболието описвам вибратори и лубриканти с такъв ентусиазъм, че ще рече читателя, че в момента ги използвам.Лили, определено начина ми на израз, да кажем в последните 2-3 часа, не показва чувството ми за хумор, затова и няма какво да се схваща просто.
Нанди, не познавам никоя от вас, тепърва си градя мнения. Най-нормалното нещо е да целя да съм в добри отношения с всеки, още повече, когато аз идвам на ново място, където вече има хора. Иначе имаш някакво процентно попадение, главата ме боли, не съм така свеж като сутринта.
Ще си направя кафе само за мен тогава, пък като се стопли за морето, ясно.
По другата тема: пак те разбирам ! И аз се стремя да подхождам приятелски към всички, освен в случаите, когато някой мъж-сексист не ме настъпи по мазола и тогава налитам с рогата напред.
Кат се стопли морето ша додим, дано имаш по-голямо жилище, щото иначе с Лилиту ще спим при тебе !