Здрасти, добре съм, ти как си?
Леле, и тук адски силно валя с часове
Добър вечер, душко масаж ще ти направя, че днес много се измори.
На мозъчните гънки ако може, че само тях ги товарих днес.
Добър душе, как си па ти?
При нас още не е спряло. Един час без ток, гърмежи и светкавици, пълен мрак в 6 и половина, водата спря за малко а и булсатът забива - крейзи ще яде бой с тия шамански ритуали за дъжд.
Иначе съм добре, мерси.
Сега проверих - и ние нямаме телевизия Но иначе не е спирал токът, нито вода, нито интернетът Важното е всичко да е горе-долу в норма
Душко моя масаж разтоварва всичко.
Нервиран в интерес на истината, но ще се оправя рано или късно.
А, пропуснах да спомена, че преди да спре тока, още преди да завали нямах интернет и телефон - виваком се скапА. Тамън дойде нета и айде ..тока спря..:lol:
Хората цунами и торнадо ги удря, па си гледат телевизия - ние в 21-ви век с европейските сметки аварирахме от един дъжд.
Уелкъм то Бълхария Не се ядосвай, нали сега всичко е наред
Опаааа
Ако реднека види ка се заиграваш с името на страната ни утре ще имаш посещение от някоя патриотична групировка, пардон ''легия''.:lol:
Иначе не се ядосвам - забавлявам се на разообразието в живота.:lol:
Казах ли ти как си писахме на лс с реднекаедна вечер?
Ако реднека види ка се заиграваш с името на страната ни утре ще имаш посещение от някоя патриотична групировка, пардон ''легия''.:lol:
Иначе не се ядосвам - забавлявам се на разообразието в живота.:lol:
Казах ли ти как си писахме на лс с реднекаедна вечер?
Душко гледай го, ако не си
После се чуди защо компа почва да се тормози като луд за тоя дето духа, няма да си първата нито последната или последния.
Няма да изпадам в повече подробности вярвам, че сама се досещаш.
Няма да те разтривам, одиш пак да кръшкаш по други мъжове
Стига бе, ти си виновен даже. Отговарям и на двамата:
Нали беше пуснал тема, че търси човек с македонски и Уни му писал в темата да ме пита, понеже съм казвала, че съм македонско девойче и - получавам аз лс със следния текст: ''ти верно ли си македонка? Знам, че много се карахме с тебе, ма ако искаш да изкараш някой лев..'', на което отговарям, че като етнос и националност съм българка, но корените ми са от пиринска македония. Казах му, че не тая лоши чувства от обидите, които сме си разменяли и ако можех да помогна щях да го направя. Той писа последно, че и той не таи лоши чувства, обаче Уни го е подвел да ме пита..:lol: До там приключи нашата мила кореспонденциия.
Стига бе, ти си виновен даже. Отговарям и на двамата:
Нали беше пуснал тема, че търси човек с македонски и Уни му писал в темата да ме пита, понеже съм казвала, че съм македонско девойче и - получавам аз лс със следния текст: ''ти верно ли си македонка? Знам, че много се карахме с тебе, ма ако искаш да изкараш някой лев..'', на което отговарям, че като етнос и националност съм българка, но корените ми са от пиринска македония. Казах му, че не тая лоши чувства от обидите, които сме си разменяли и ако можех да помогна щях да го направя. Той писа последно, че и той не таи лоши чувства, обаче Уни го е подвел да ме пита..:lol: До там приключи нашата мила кореспонденциия.
Душко, аз съм виновен винаги. Нищо утре ще ми мине.