Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Ни са е пуказал от венеца аморе миа и така боли като го натисна че не смятам да го ръчкам. Мажа с гел с лидокаин и пия аулин :(

Със сфирката беше миличка но ина друга куяту е още по квълифицирана даже в сивито като софт скилс присъстваше умението да сфири :) Ни беши нищу усобено убаче :)

Оооо аморе много съжалявам за твоето неразположение - сега трябва да се храниш само с течна храна със сламка, предполагам. Не го ръчкай - то ръчкането понякога се надценява, както предполагам си разбрал от втората си компаньонка.:rolleyes:

Иииии душко това цялото форум ни завидя значи :(

Иииии душко това цялото форум ни завидя значи :(

Що бре душе, с кво сме толкова за завиждане - аз клоня към 0лата - ти не помня какво беше ... чак па да ни завидяха? Кой тва и най- вече за какво?mml.gif

От: От: Предприемачеко разпускане!

Завиждат, че ме пляскаш душко Виж файлът 10503 инак и аз съм си на ама хайде 0. Нали знаеш хората обичат да разрушават вместо да градят Виж файлът 10503 ;)
Що бре душе, с кво сме толкова за завиждане - аз клоня към 0лата - ти не помня какво беше ... чак па да ни завидяха? Кой тва и най- вече за какво?Виж файлът 10503

Завиждат, че ме пляскаш душко Виж файлът 10503 инак и аз съм си на ама хайде 0. Нали знаеш хората обичат да разрушават вместо да градят Виж файлът 10503 ;)

Не бой се душе, не се руши лесно една садо-мазо връзка. Ще те пляскам, па те нека ти завиждат, вместо да им е жал за тебе.mml.gif

Душко, ко ша ма шамариш скачай, че много се прозявам вече :rolleyes:

Душко, ко ша ма шамариш скачай, че много се прозявам вече :rolleyes:

Добре, тръгвам душе..6bf5983ae82e7302288ed52ca4648e9f9b69390199791763849cded97cdb5d78.jpg

Яко ми се бъгна компа, май ще го грабам и ще тичкам при крейзи после.. с бутилка грозданка.:wink:

Рипай да я омяткаме, после ще играем голо хоро, а комп-а ще го оправим в помеждутъка.
След 20 дни ще варя ракия и дотогава ще карам на харизани :)
Добре, тръгвам душе..Виж файлът 10507

Яко ми се бъгна компа, май ще го грабам и ще тичкам при крейзи после.. с бутилка грозданка.:wink:

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Рипай да я омяткаме, после ще играем голо хоро, а комп-а ще го оправим в помеждутъка.
След 20 дни ще варя ракия и дотогава ще карам на харизани :)

Ми аз ракия не обичам, та ще трябва да я омяткаш сам, па и хорото не ми се отдава, ма виж гола мога да се мяткам, та май ще рипам - той Уни заспа и без бой май..:rolleyes:

Душко, една гатанка:

Йедно са бута, две са клатят що е то? :lol:

Душко, една гатанка:

Йедно са бута, две са клатят що е то? :lol:

Оооо душе, наспа ли се?
Отговор: трима пияни, наредени в редичка. :lol:

Наспах се аз душко, ама гледам па си ме зацепила снощи.
Или ти да не занимавам аз с конфютора ходиш да шенкаш до крейзито. Аама и той голям френд дето се вика: С таквиз приятели врагове ти не трябват. :lol:
Оооо душе, наспа ли се?
Отговор: трима пияни, наредени в редичка. :lol:

Наспах се аз душко, ама гледам па си ме зацепила снощи.
Или ти да не занимавам аз с конфютора ходиш да шенкаш до крейзито. Аама и той голям френд дето се вика: С таквиз приятели врагове ти не трябват. :lol:

Па аз не знаех, че и ти искаш да оправиш конфютора, ти заспа още преди да си казал ''идвай''. А крейзи само предложи да играем хора и ръченици - та да фане по-добре инсталацията, нищо повече.:rolleyes: Глей сега как ми петниш доброто име с тия подозрения, душе...

Убаво душе, извинявай. :)
Па аз не знаех, че и ти искаш да оправиш конфютора, ти заспа още преди да си казал ''идвай''. А крейзи само предложи да играем хора и ръченици - та да фане по-добре инсталацията, нищо повече.:rolleyes: Глей сега как ми петниш доброто име с тия подозрения, душе...

Убаво душе, извинявай. :)

Извинен си, душе! Нали знаеш, че всичко ти прощавам.:wink: Ай да бачкаме, а?:) После ще се пляскаме, ма първо работата, после удоволствието..:rolleyes:

А, душко аз от 5 не съм спирал, само минавам през форума да нагледам какво става. :)
Извинен си, душе! Нали знаеш, че всичко ти прощавам.:wink: Ай да бачкаме, а?:) После ще се пляскаме, ма първо работата, после удоволствието..:rolleyes:

А, душко аз от 5 не съм спирал, само минавам през форума да нагледам какво става. :)

И аз така душе - през пуш-паузата.:)
Що толкова рано си станал, бе душе - тва в 5 да станеш е мазохизъм - по-зле, отколкото да те пляскат по дупето.:-o
Ти довечера в 8ч. ще кажеш ''идвай, че се прозявам''...

А, душко то и сега да дойдеш пак се нагласям :-o
Ами знам ли много екшън около мен и за туй явно не, че някога съм можел да спя до късно де :)
И аз така душе - през пуш-паузата.:)
Що толкова рано си станал, бе душе - тва в 5 да станеш е мазохизъм - по-зле, отколкото да те пляскат по дупето.:-o
Ти довечера в 8ч. ще кажеш ''идвай, че се прозявам''...

А, душко то и сега да дойдеш пак се нагласям :-o
Ами знам ли много екшън около мен и за туй явно не, че някога съм можел да спя до късно де :)

Не мога сега, че много работа, ма по-късно ш'та уважа.:)
Къв е тоя екшън около тебе, та ставаш толкова рано..или както вика комшийското детенце: ''бтв-ечкън'':lol:

А, душко не е за форумя. :)
Не мога сега, че много работа, ма по-късно ш'та уважа.:)
Къв е тоя екшън около тебе, та ставаш толкова рано..или както вика комшийското детенце: ''бтв-ечкън'':lol:

Горе