Ил никои не разбира спански ил никои не мусе распуска тази вечер аа шо така даите малко релакс даго ева
Що станАло? Какви са тез теми за цензури-мензури, обиди-мобиди и панаири-манаири, някаква поредна форумна драма ли имало дето съм изтървал?
О и репили е имало то е било хорор с кървища работата.
Ани пусна съвсем безобидна офтопична тема и тия като се юрнаха да навикват ''тва жените свалихте нивото на форума, отивайте си в бг мама'', а па оня цървул тъп-ирото даже се изцепи ''курвите да заминават в бг мама'' ''Уни да си обира кравите от тука'' - тва досега не е било, честно. Аз съм в шок и ужас.:-o
Не се впрягай излишно, душе. Хейтъри има винаги и навсякъде - няма къде да избягаме от тях. А че ще гледаме изобщо да не пишем - ясно. Нека си се кефят на простотиите на тия, дето днес бяха много възмутени и се изтрепаха да мрънкат, че някой ''мрънка'' и да злобеят в оф-топика, че има оф-топик.Искаш ли да се оберем душко, (наистина това е последното което ще напиша в този форум), нямаш грижи имаш ми данните знаеш всичко точно за няма и месец ще има де да си лафиме като луди, не, че и сега няма youotepad е далеч, над всичко което има в форума. Да ме извиняват админите много ги оважавам, но са слаби и то много...
Колкото до келеша там, и по цял ден да ми лапа пишока пак никога няма да ми стигне нивото.
Писна ми да се занимавам с боклуци, намерих хубави хора в форума, но наистина няма повече да пиша. Оставям всичко в ръцете на "опитните" нови попълнения, и "знаещите" стари!
Бл. Брат, няма да ми благодариш за нищо, приеми го , че съм го направил с благотворителна цел.
Сега желая на всички Едно истинско изживяване там, където наистина всичко ще е както трябва.
А, вуйче напълно нормална работа не от луната. Те в политиката така вдигнали нивото, че направо изхвърчахме в космоса. Не се впечатлявай като видят един паднал и почват да го ритат - тука е така. Аз ви казАх де не се забърквате с тех ама кой ме чу.
Не съм излизал освен до магазина, че си счупих филтъра на климатроника и мноооо жега.
Не е само в политиката ''високото ниво'', просто лицемерието тук сред мъжете, особено е страхотно. На Амун не му дават възможност да ползва тоалетна хартия, каквито и простотии да прави, обаче Ани я направиха на нищо за ''нема оти''.
Ти па пеша не ходиш ли, бре вуйче? Ходи малко - така може некоа бамбина да заговориш на улицата.:wink:
При Амоун е по-различно той принципно си е пич и го уважават. Па ако му скочат ще ги изяде с парцалите и не смеят.
Къ ще ходя пеша бре, вуйче то жега. Как точно се заговаря бамбина на улица не знам, вуйче - не съм го учИл това. Па и кой заговаря бабини на улицата бре вуйче да го помислят за ненормалник?
Не е само в политиката ''високото ниво'', просто лицемерието тук сред мъжете, особено е страхотно. На Амун не му дават възможност да ползва тоалетна хартия, каквито и простотии да прави, обаче Ани я направиха на нищо за ''нема оти''.
Ти па пеша не ходиш ли, бре вуйче? Ходи малко - така може некоа бамбина да заговориш на улицата.:wink:
Нанди, не мисли, че съм се засегнала от думи казани в нета. Аз имам добър живот и то реален и винаги мога да си затворя лаптопа и да не го отворя с месеци. Да му мислят тези, които са са сраснали с виртуалния свят.
Както писах в другата тема, не съм тук за репутацията на форумите, защото къде да си я нося? Да седна с приятели на кафе и да се хваля ли? Че те ще изпадат от смях :lol: :lol:
Не съм се филмирала толкова. че висенето в нета да ми е на живот и смърт
Ма аз нямам нищо против Амун, даже му се кефя на някои неща, но не мисля, че Ани е по-малко пич и заслужава такова отношение, а и не само тя. Как на един не му стана неприятно, че некъв идиот обижда, като каруцар, обаче на всички им беше крайно неприятно, че на Уни нещо не му харесва и се изредиха по 2 -3 пъти да мрънкат, че той бил мрънкал. За нивото на разни ъпхировци изобщо да не говорим, обаче жените сме дошли от бг-мама и сме свалили нивото. Смееех.
Как как се заговаря бамбина на улицата, бре? Поглеждаш я втренчено, тя се спъва, притичваш се на помощ и тя от благодарност те кани на кафе - по филмите се получава.:lol:
Не съм казал за Анито, че е по-малко пич ако така е прозвучало просто питаш за Амоун и ти казвам. Иначе от край време всеки си мрънка за каквото си иска в този форум аз даже не им чета и мрънкащите неща.
Да бе да се препъна язе докато я зяпам и да се пребия. Много опасно тва заговаряне на бамбини. :mrgreen: