Ай да приключим с драмите а?
Мир и покой!!
Отивайте да вадите пари сте сте се занимавали с глупости.
Стига вече. Спрете и двамата. Нямаше нужда да се случва така и няма смисъл пак да го дъвчеме.
Лиле, ти си видяла колко добре посрещнах тъпирото в тая тема и никога до снощи не съм си позволила обиден епитет към него. Съжалявам, че се налага понякога да ползвам такъв език, но с някои хора по друг начин не става, Никога не го използвам първа - никога, но е факт, че и Норт и тъпиро и бърни спряха да ме нападат, след като изпростях дотам. Не ми харесва, но се налага.
Ай да приключим с драмите а?
Мир и покой!!
Отивайте да вадите пари сте сте се занимавали с глупости.
Станалото преди дни го бях забравила? Защо ли? Ами защото не ми е важно. че да го помня :lol: Кой какво ми казал, ми е все тая. Ако искате вярвайте. Аз съм от тези, които не се впрягат от форумни дрънканици и не вземам нещата толкова навътре, че да си изгубя съня и апетита :lol:
А, душко Бърни и норта може и да се циклим в политиките, ама пак са си хора.
Ще спра само, ако ме набиеш инак няма стоп
Препирнята се дублира тук просто щото сте поне двамца дето имате навика да си изливате негативните емоции от други теми в настоящата тема, дето е уж за разпускане и приятна комуникация.Айде да приключим вече с тия неща и да се върнем към нормално общуване. Мислех, че сме приключили дебатите и не знам защо пак ги връщаме. Всеки си има гледна точка, още повече някои сме участници, а други са само наблюдатели и усещането е различно в тия две ситуации. Всички сме различни и реагираме различно, така че да си даваме рецепти за поведение е безпредметно.
Нека сме приятели и никой не се кара повече в тая тема.
Спираме по тая тема вече. Отивам да се изкъпя и да хапна, па после ще видим кой ще яде бой и с кой ще викаме наздраве.:wink:
Препирнята се дублира тук просто щото сте поне двамца дето имате навика да си изливате негативните емоции от други теми в настоящата тема, дето е уж за разпускане и приятна комуникация.
Като мерна нещо дето ме дразни над определен праг, пиша коментар. Толкоз е просто. Ако искате темата да остане чиста, най-лесното е да се въздържате от разпускания тип "на оня дебил аз мамичката му ший....". Щот дискусията е публична и оня дебил, както и много други (с мнение) виждат. Има си съответните теми, има си и лични бележки.
Форумът е подходящо място човек да се поскара дори с приятели щото комуникацията е доста по-свободна.
Който не иска такива работи, просто да се държи по подобаващ начин.
Ама ако се мисли за нещо специално или държи все да е прав, да си зашие гащите и да се готви за съответното отношение.
Не казвам че е лошо - аз самият съм конфликтен, ама всичко си има цена.
Препирнята се дублира тук просто щото сте поне двамца дето имате навика да си изливате негативните емоции от други теми в настоящата тема, дето е уж за разпускане и приятна комуникация.
Като мерна нещо дето ме дразни над определен праг, пиша коментар. Толкоз е просто. Ако искате темата да остане чиста, най-лесното е да се въздържате от разпускания тип "на оня дебил аз мамичката му ший....". Щот дискусията е публична и оня дебил, както и много други (с мнение) виждат. Има си съответните теми, има си и лични бележки.
Форумът е подходящо място човек да се поскара дори с приятели щото комуникацията е доста по-свободна.
Ама ако се мисли за нещо специално или държи все да е прав, да си зашие гащите и да се готви за съответното отношение.
С мен, с мен
Човека гледам примирие е обявил па вие продължавате с безсмислени спорове - засрамети съ.
Човека гледам примирие е обявил па вие продължавате с безсмислени спорове - засрамети съ.
О, Лиле днес нема ли опера?
Хилоу, гангстер Малко почивка и от операта трябва ) Ти как си?
На бира, чичката може почерпи нещо.
Дшко да не заспиш кат снощи начи без шмари си останах