@ cross тъзи тема е за разпускание, не за пускане на ретро цигански клипове, кома развираш
Лимонададжиите да ходят другаде и да не ми развалят вкуса на куктейла с цигански равоти
Ся ши извикам шефа, аре бегай в маалата
@ cross тъзи тема е за разпускание, не за пускане на ретро цигански клипове, кома развираш
Лимонададжиите да ходят другаде и да не ми развалят вкуса на куктейла с цигански равоти
Ся ши извикам шефа, аре бегай в маалата
Бластер, няма ли да пуснеш подводни снимки как плуваш акулешката, да видим и ний човека амфибия.
[video]htps://www.youtube.com/watch?v=pjlMjkcekr8[/video] Ето това си ти :lol:
Най - гнусната песен на всичи времена, поздравче за теб ( днеска съм на вълна музика, добро ми а настрУението)
Може и със Софито и мангалчето Тонката ( В един ношен клуб като бяхме пееше точно Софито на скоро и понеже бях пийнал малко ферментирал айрян, та взех я изпръсках със шампанско. Е, изгониха ни, де, ама ко от туй
Можи и да пусна, ама оши ти чекам селфито на балконя
Първо ти, щото си по-смел. Като тигрова акула ли плуваш или като голямата бяла?
Аа нема те плаша, безопасна акула съм можи дама ползваш за за дюшек,,, не страхуйся
То от акула до златната рибка има едно нешо дето е кът такоа, ае кажи го де
То и яз мога са прая на ударен кът такоа, ама и желания мога изпълнявам ,,, кома развираш
Развирам те винаги, Бластер. Винаги ти разчитам задните мисли - ко ма развираш и ти.
Важното е, че си приказен герой
Удри едно малко уйскинце набързо и ще ти мине. Даже може да завториш. То си му е време вече..Казвайте нящо за изтрезняване, снощи се налюрках като ненормален и още нито ми се работи нито нищо. ( Душо няма ми се караш нали )
Казвайте нящо за изтрезняване, снощи се налюрках като ненормален и още нито ми се работи нито нищо. ( Душо няма ми се караш нали )
Бивам, ще ми се да разбера как се чувства Унито, та си капнах ракийка и разпускам. Даже си направих и млечна салата, но няма нищо общо с традиционната. Обърках млечни продукти - кисело мляко, кубчета кашкавал и сирене, малко зехтинче и копърче.. Ммм, от млякоНяма бе, душе - кога съм ти се карала. Нищо за изтервяване не знам, щото не се напивам, ама дано ти е минало вече... след 5-та-6тата бира.
Бластер, и не показа дисциплината акулешко плуване, ейййй! Тогава и аз няма да ти покажа аз как плувам, като малката русалка.
Крейзи, как си?
Бивам, ще ми се да разбера как се чувства Унито, та си капнах ракийка и разпускам. Даже си направих и млечна салата, но няма нищо общо с традиционната. Обърках млечни продукти - кисело мляко, кубчета кашкавал и сирене, малко зехтинче и копърче.. Ммм, от мляко