Ся пък кой се обижда, ако не съм ти достатъчен кажи и ще извикам някой за тройка, не стига че те чеша дет те засърби ами пак си недоволна. Ако искаш да се оттеглиш в покоите си кажи лека нощ и аз ще ти пожелая розови сънища и те така
Аууу мосю, удоволствието от въл шибството беше изцяло мое ! Аз често сънувам еротични сънища със странни хора, та ако и тая вечер е така - утре на кафе да тълкуваме какво пророчество носят !Ти си истинска дама и аз като големия кавалер щи ти призн ая, че вечерта с тебе беше въл шибна и на няколко пати достигнах до екстаз без да сом те докоснол дори, пожелавам ти розови 3Д санища и мокър чаршаф и утре да споделиш да ги разгадайм на чаша кафе с цигарка :lol:
Аз тая нощ се измъчих да пиша и все обърквах нещата и не можех да ги редактирам - голяма борба беше ! Уж си поръчах розови сънища,а то мъкааа ! Да дойде Бластера да каже какво е сънувал, а после да каже и шпека му какво е сънувал, защото той (шпека на Бластера) е толкова голям, че си сънува отделно ! Да не говорим, че има право и да гласува... отдавна !:-oДобро утро.
Кафе и цигара и ако има някой да сподели нещо за сънищата...
Аз тая нощ се измъчих да пиша и все обърквах нещата и не можех да ги редактирам - голяма борба беше ! Уж си поръчах розови сънища,а то мъкааа ! Да дойде Бластера да каже какво е сънувал, а после да каже и шпека му какво е сънувал, защото той (шпека на Бластера) е толкова голям, че си сънува отделно ! Да не говорим, че има право и да гласува... отдавна !:-o
Тогава почвай да разказваш, веднага, та да се сбъдне !Явно нечии желани сънища са дошли при мен
А ти защо реши, че стоим тук, щото много ни се говори за бизнес и предприемачество? Ние влизаме тук, за да се разтоварим от работа и грижи - извинявай, че сме такива тъпанари. Я кажи къде е Лилето ? Реших, че сте забегнали заедно някъде в реалността..Маса спам генерирах тука и само 100-ина души са ми кликнали на подписа.
Никой не ще да си говори с мене на предприемачески теми
Хаха, не съм с Нокето, ама тия дни има балове, именни дни...
Глупост Уни, ти да не мислиш, че чичко Фройд е приемал пациенти само следобед ?
Я, върни на предишната страница и виж как се притеснявам, че те няма и какво причина за липсата ти съм изложила !