Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Ся пък кой се обижда, ако не съм ти достатъчен кажи и ще извикам някой за тройка, не стига че те чеша дет те засърби ами пак си недоволна. Ако искаш да се оттеглиш в покоите си кажи лека нощ и аз ще ти пожелая розови сънища и те така

Ся пък кой се обижда, ако не съм ти достатъчен кажи и ще извикам някой за тройка, не стига че те чеша дет те засърби ами пак си недоволна. Ако искаш да се оттеглиш в покоите си кажи лека нощ и аз ще ти пожелая розови сънища и те така

Напротив, доволна съм от чесането ти и си ми напълно достатъчен, обаче да си пишем само двамата е малко... тъжно, не мислиш ли ? Да сме на вечеря на свещи бива, ама тука ..
Май наистина ще се оттеглям в покоите, но не защото не ми е хубвао с теб, а щото ми се спи. Така, че лека нощ и на теб и още по-розови сънища ! Беше ми много приятно, трябва пак да го направим някой път.:lol:

Ти си истинска дама и аз като големия кавалер щи ти призн ая, че вечерта с тебе беше въл шибна и на няколко пати достигнах до екстаз без да сом те докоснол дори, пожелавам ти розови 3Д санища и мокър чаршаф и утре да споделиш да ги разгадайм на чаша кафе с цигарка :lol:

От: От: Предприемачеко разпускане!

Ти си истинска дама и аз като големия кавалер щи ти призн ая, че вечерта с тебе беше въл шибна и на няколко пати достигнах до екстаз без да сом те докоснол дори, пожелавам ти розови 3Д санища и мокър чаршаф и утре да споделиш да ги разгадайм на чаша кафе с цигарка :lol:
Аууу мосю, удоволствието от въл шибството беше изцяло мое ! Аз често сънувам еротични сънища със странни хора, та ако и тая вечер е така - утре на кафе да тълкуваме какво пророчество носят !

Добро утро.

Кафе и цигара и ако има някой да сподели нещо за сънищата...
Аз тая нощ се измъчих да пиша и все обърквах нещата и не можех да ги редактирам - голяма борба беше ! Уж си поръчах розови сънища,а то мъкааа ! Да дойде Бластера да каже какво е сънувал, а после да каже и шпека му какво е сънувал, защото той (шпека на Бластера) е толкова голям, че си сънува отделно ! Да не говорим, че има право и да гласува... отдавна !:-o

Сънища не се разказват преди обед ;)
Аз тая нощ се измъчих да пиша и все обърквах нещата и не можех да ги редактирам - голяма борба беше ! Уж си поръчах розови сънища,а то мъкааа ! Да дойде Бластера да каже какво е сънувал, а после да каже и шпека му какво е сънувал, защото той (шпека на Бластера) е толкова голям, че си сънува отделно ! Да не говорим, че има право и да гласува... отдавна !:-o

Глупост Уни, ти да не мислиш, че чичко Фройд е приемал пациенти само следобед ?
Я, върни на предишната страница и виж как се притеснявам, че те няма и какво причина за липсата ти съм изложила !

Явно нечии желани сънища са дошли при мен :)

Явно нечии желани сънища са дошли при мен :)
Тогава почвай да разказваш, веднага, та да се сбъдне !

Маса спам генерирах тука и само 100-ина души са ми кликнали на подписа.
Никой не ще да си говори с мене на предприемачески теми :mad:

Маса спам генерирах тука и само 100-ина души са ми кликнали на подписа.
Никой не ще да си говори с мене на предприемачески теми :mad:
А ти защо реши, че стоим тук, щото много ни се говори за бизнес и предприемачество? Ние влизаме тук, за да се разтоварим от работа и грижи - извинявай, че сме такива тъпанари. Я кажи къде е Лилето ? Реших, че сте забегнали заедно някъде в реалността..

То туй тука ясно. За друго говора.

И аз ползвам темата по предназначение - мрънкам с цел разпускане.

Гагарин не е у нас, не я знам де е.

Хаха, не съм с Нокето, ама тия дни има балове, именни дни...

Да споделя моята днешна мъка: Пророците сънуват пророчески сънища. Тва, дето цяла нощ не мога да се оправя с компа се оказа реалност ! Умря от раз !:-o А с него и аз !:-o Слава богу се оказа само батерията на лаптопа и без нея със зарадно тръгна... Сега тихо, да не чуе дяволът да имам комп, докато си купя батерия, че от него си вадя и хляба и сиренето и шарената сол.
А Гагарина да не митка много по балове и именни дни, а да заработва за яйца, щото мъка голяма ! Бластера само плаши с едно чудовище, ама реално - нищо не дава, освен надежди !
На Ноке-то пожелавам успех, а з лично съм безполезна - идеи, само за глупости ми идват !

Хахахаха видях, ама не е вярно. Имах да довърша един сайт, и утре ще подпуквам друг за туй по-рядко се вяскам.
За сънищата така казват старите хора. :)
Глупост Уни, ти да не мислиш, че чичко Фройд е приемал пациенти само следобед ?
Я, върни на предишната страница и виж как се притеснявам, че те няма и какво причина за липсата ти съм изложила !

Шпекът сутринта сигурно го е кандърдисал да го заведе на баловете.... :mrgreen: Да му покаже абитюрентките.

Горе