Предприемачеко разпускане!

От: От: Предприемачеко разпускане!

Па може и да е увиснал и заспал :D
Хахах, нема да се учудя, той - Бластера ако му е сипал и 2 ракии оня ми ти шпек е станал неконтролируем.

От: От: Предприемачеко разпускане!

Па може и да е увиснал и заспал :D

Хахаха Уни, то цяла седмица приказки в тая тема малко се съмнявам баш по време на баловете с толко свежа мравка наоколо да е заспал, ама знаеш ли го....

От: Предприемачеко разпускане!

Не завиждайте на човека ! Шпека му е толкова голям, че го таксуват, като отделен индивид в обществения транспорт и кината. За това не кани мацките на кино, щото много ще му дойде да купува 3 билета, а я му върже, я не.

Не завиждайте на човека ! Шпека му е толкова голям, че го таксуват, като отделен индивид в обществения транспорт и кината. За това не кани мацките на кино, щото много ще му дойде да купува 3 билета, а я му върже, я не.

Тя милата като види тоя шпек и без кино трябва да е готова за милувки!

Е, ся ша си ги мерим ли :lol:
Нали знаеш приказката: Куче дето лае не хапе :D

Тя милата като види тоя шпек и без кино трябва да е готова за милувки!
Абе не всички жени са елементарни - някои искат и романтика, а за Бластера ''романтика'' значи да ти подаде шпека и яйцата, пък опраай се !

Е, ся ша си ги мерим ли :lol:
Нали знаеш приказката: Куче дето лае не хапе :D

Абе, свирепо куче изглежда. Все си мисля, че аватара му е паспортна снимка.
п.с. Извинявайте, че започвам всяко изречение със звучното ''абе..'', обаче съм възприела разговорния маниер и не усещам, че написано - не е много красиво...

Абе, свирепо куче изглежда. Все си мисля, че аватара му е паспортна снимка.

Бластера може да е от северозапада, там ходят с затъкнат нож на кръста и са си бая свирепи, думата романтика е непозната в този регион и жените обикновено се подмокрят от страх, не от ласки.

Или обикновен спамър засичам го само в теми от офтопика и политиката с по едно две изречения :D
Бластера може да е от северозапада, там ходят с затъкнат нож на кръста и са си бая свирепи, думата романтика е непозната в този регион и жените обикновено се подмокрят от страх, не от ласки.

Тука само празни приказки се говорят, не знам защо съм още записан за тая тема

Не е вярно. Аз пускам и снимки отвреме-навреме.

Виж заглавието на темата, за радост не семе се събрали да коментираме събитията в Украйна или задаващата се газова криза. а по-скоро да се отърсим от ежедневните ангажименти.

Съжалявам, но май няма бутон за отписване!

Има има той го знае де е :) Пък темата си е за разпускане :) Кой не му понася да се изнася ;)
Виж заглавието на темата, за радост не семе се събрали да коментираме събитията в Украйна или задаващата се газова криза. а по-скоро да се отърсим от ежедневните ангажименти.

Съжалявам, но май няма бутон за отписване!

Ха, Добър вечер, хау ду ю ду
Хау ду ю ду милорд ! Видяхте ли как ви одумваме ? Има и на предишната страница... ще останете поласкан !

Хайде наздраве :beer: слагам си биричка. И ще хапкам тиквички после :p

Или обикновен спамър засичам го само в теми от офтопика и политиката с по едно две изречения :D
С мене е много по-разговорлив - логично ! А и аз съм спамер - не пиша в тесните теми, това не значи, че нямам ползва от сайта... а и той от мен, донякъде!

Горе